Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple har lagt planerne for internet TV-tjeneste på is - FlatpanelsDK

Apple har lagt planerne for internet TV-tjeneste på is

09 Dec 2015 | Rasmus Larsen |

Apple har arbejdet på at skabe en internet TV-tjeneste, som skulle give mulighed for at vælge tv-kanaler fra og til efter behag. Disse planer er dog nu lagt på is, ifølge både Bloomberg og chefen for CBS Corp.

Fokus på App Store i stedet

Apple har "suspenderet" planerne om at skabe en tv-tjeneste, hvor kanaler og indhold skulle distribueres over internettet. I stedet vil selskabet fokusere på at gøre Apple TV til en platform, som andre medievirksomheder kan frigive indhold på via apps. Præcis ligesom de har gjort med iPhone.

Rapporten fra Bloomberg bakkes op af administrerende direktør hos CBS Corp., der ved flere lejligheder har kommenteret offentligt på tv-tjenesten. Han talte på en konference i går.

- "They've had conversations on it and I think they pressed the hold button," sagde Les Moonves, CEO hos CBS Corp.

 Apple TV


Hvorfor? Tv-selskaberne har efter sigende været tilbageholdende med at acceptere Apple’s krav. Virksomheden ønskede angiveligt at tilbyde mindre pakker og á la carte muligheder, så seeren kunne vælge kanaler til og fra løbende.

Moonves understregede imidlertid, at Apple ikke fuldstændig har begravet idéen og at de naturligvis kan genoptage arbejdet senere. Hvis ikke Apple, så vil en anden aktør få det til at ske.

- "This will happen. People will not be spending money on channels they don't want to watch."

Den nye Apple TV-boks giver allerede adgang til en lang række tv-tjenester såsom Netflix, DR TV, Viaplay, HBO, Hulu og Showtime via apps udviklet af selskaberne selv.

- Kilde: Bloomberg & Business InsiderFlere nyheder

Interview: Dokumentar-serier skal bidrage til Viaplays tårnhøje vækstmål

30 Nov 2020 |

Parknets tv-pakker bliver dyrere fra 2021

30 Nov 2020 |

Sony udruller nu Apple TV app bredt på 2020, 2019 & visse 2018 TV

27 Nov 2020 |

Sony ZG9 understøtter nu HDMI 2.1 4K120 med PlayStation 5

27 Nov 2020 |

YouTube streamer nu i 8K til Android TV (med Android 10, AV1)

26 Nov 2020 |

Viasat varsler prisstigninger fra 2021

26 Nov 2020 |