Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonButikker melder om overvældende interesse på Black Friday - FlatpanelsDK

Butikker melder om overvældende interesse på Black Friday

30 Nov 2015 | Rasmus Larsen |

Sidste år gik det vildt for sig på Black Friday, men i år har interessen blandt danskerne været markant højere, melder butikkerne. Ved midnat gik de fleste forhandlerhjemmesider i sort.

Bemærk: Flatpanels oversigt over de bedste Black Friday 2018 tilbud findes her.

Black Friday vokser

Sad du også oppe natten mellem torsdag og fredag og forsøgte at komme ind på forhandlernes hjemmesider, for at se deres Black Friday tilbud? Det gjorde flere tusinder danskere og mange forgæves.

Det er ikke mere end 4-5 år siden, at de første forhandlere tog det amerikanske koncept til sig. Det dengang ukendte koncept er på rekordtid vokset til en kæmpe begivenhed i Danmark. Black Friday 2015 voksede således markant i forhold til 2014, som også var præget af nedbrud og problemer.

"langt vildere end vi havde forventet"
- ”Jeg kan vist godt tillade mig at konkludere, at danskerne er vilde med Black Friday. Da interessen var på sit højeste omkring midnat, havde vi næsten 40.000 samtidige besøgende på elgiganten.dk. Det er ny rekord og helt klart det vildeste vi har prøvet. Her klokken 10 er der solgt for næsten 30 mio. kr. alene online på elgiganten.dk. Det er ganske enkelt helt utroligt og langt vildere end vi havde forventet,” siger Peder Stedal, adm. direktør hos Elgiganten.

- ”Vores digitale team, der står for Elgiganten.dk, har haft soveposer med ind på kontoret og knoklet benhårdt natten igennem. Når der er så mange tusinde kunder på samme tid på det samme sted, så er det et krævende job at holde det hele kørende, og det er klart, ar der har været nogle bump på vejen lige omkring midnat, da vi havde spidsbelastningen på hjemmesiden, men det er generelt gået rigtig flot og alt kører nu som det skal,” fortsætter Peder Stedal.

Black Friday


Dansk Supermarked slog rekorder.

- "60.000 kunder stod i onlinekøen, da Bilka.dk åbnede Black Friday-ballet kl. 0600. Selvom der var tryk på nethandelskedlerne, så holdt alle DSG-sites til den heftige trafik, og salget gled uden problemer hele dagen. Med føtex.dk og Wupti.com med som nye e-commerce-kanaler var forventningerne til omsætningen en tredobling i forhold til året før – hvilket også lykkedes. Også på e-handlen blev Black Friday den ubetinget største salgsdag." skriver de til FlatpanelsDK.

Wupti fortæller, at deres mest solgte produkt på dagen var et Park Solar p-skive ur. På tredjepladsen finder man et 32" TV fra Samsung. De tilføjer: "Vi har oplevet en vækst på 75 % i forhold til sidste år. Det er vi rigtig stolte af, og kunderne tog rigtig godt imod vores Black Friday sortiment."

Komplett, der udelukkende sælger på nettet, melder også om nye rekorder.

- ”Fra midnat og til og med kl. 07:00 her til morgen har vi, som en af Danmarks største netbutikker, allerede solgt 3 gange så meget som på samme tidspunkt i 2014, hvor omsætningen i sig selv endte 20 gange højere end en normal dag. Dette er ekstremt.” siger Morten Beutelmann, Brand & Media Marketing Manager hos Komplett.

Pricerunner melder om ny trafikrekord. Danskerne har aktivt brugt siden i forbindelse med prissammenligning på dagen.

- “Klokken ni slog vi sidste års trafikrekord på pricerunner.dk, og det er faktisk helt exceptionelt. Vores forventning er, at når fredagen er slut. har mere end 500.000 danskere været forbi siden”, siger Martin Andersen, direktør hos PriceRunner.

Visse forhandlere fortsætter udsalget i dag, mandag, med Cyber Monday. Det er ligeledes en amerikansk koncept. FlatpanelsDK har samlet de bedste Cyber Monday tilbud her.Flere nyheder

Nu i 4K/HDR: Max Mad (1979), Karate Kid II, Shang-Chi, OLD, Det Syvende Segl m.fl.

07 Dec 2021 |

Apple TV+ klar på Panasonic OLED og LCD TV

07 Dec 2021 |

Ny opdatering til Chromecast (Google TV) forbedrer HDR-afspilning

07 Dec 2021 |

Undersøgelse: 60% af danskerne bruger TV'et til at koble fra

06 Dec 2021 |

B&O leverer nu lyd-teknologi til soundbarer fra andre mærker

06 Dec 2021 |

Sony lancerer angiveligt konkurrent til Xbox Game Pass næste år

06 Dec 2021 |