Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRazer har ikke opgivet ambitionen om en "Android TV"-spilkonsol - FlatpanelsDK

Razer har ikke opgivet ambitionen om en "Android TV"-spilkonsol

16 Nov 2015 | Rasmus Larsen |

Nvidia og Razer var de to første virksomheder, som skabte spilkonsoller baseret på Google’s ”Android TV”-styresystem, men Razer Forge TV-boksen har ikke begejstret og er nu pillet af hylderne. Virksomheden er dog langt fra færdig med Android TV.

Razer Forge TV

Logitech mistede over en halv milliard kroner, da de besluttede sig for at lancere et af de første produkter baseret på "Google TV" for nogle år tilbage. I dag cirka 3-4 år efter må Razer gøre status og kalde deres første spilkonsol baseret på Google’s nye "Android TV"-styresystem en fiasko. Boksen nåede kun at være på hylderne i få måneder og nåede aldrig til Danmark.

Alligevel er tingene lidt anderledes denne gang. Google TV var en fejlslagen platform og Google bar skylden. Android TV er godt nok heller ikke kommet fantastisk fra start, men denne gang er det Razer – ikke Google – der må tage ansvaret. Hvor konkurrenten Nvidia har haft bedre held med deres Shield-konsol, der ligeledes er baseret på Android TV, og frigivet løbende softwareopdatering, har Razer mest af alt ignoreret deres kunder. Der er ikke kommet opdateringer og f.eks. Netflix mangler som app, selvom den findes til Android TV.

Razer Forge TV


Selskabet har dog ikke opgivet drømmen. Faktisk slet ikke. De fortæller Engadget, at de øger indsatsen og stadig har til hensigt at skabe en spilkonsol til stuen baseret på Android TV. Virksomheden har for nylig købt Ouya, et andet selskab med ambitioner om at skabe en spilkonsol, og vil i nærmeste fremtid integrere Ouya’s teknologi i Forge-boksene.

Vi hører formentlig mere om dette projekt på CES 2016 i januar, måske endda før.

- ”Following our acquisition of OUYA, we've been focused on integrating the content we inherited and building a spiritual successor to OUYA with the Forge TV. We're doubling-down on Android gaming in the living room and looking forward to producing the world's largest library of Android TV games, from AAA to indie. Concurrently, we are working to ramp-up production to address present demand and should have more news to share soon.”

- Kilde: EngadgetFlere nyheder

Sony udruller nu Apple TV app bredt på 2020, 2019 & visse 2018 TV

27 Nov 2020 |

Sony ZG9 understøtter nu HDMI 2.1 4K120 med PlayStation 5

27 Nov 2020 |

YouTube streamer nu i 8K til Android TV (med Android 10, AV1)

26 Nov 2020 |

Viasat varsler prisstigninger fra 2021

26 Nov 2020 |

Xbox app kan lande på Smart TV i 2021, siger Xbox-chefen

25 Nov 2020 |