Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTV2 Play kommer også til ny Apple TV-boks - FlatpanelsDK

TV2 Play kommer også til ny Apple TV-boks

05 Nov 2015 | Rasmus Larsen |

Den nye Apple TV-boks med tvOS kom stærkt fra start i Danmark, da den blev sendt på markedet i fredags. DR TV, Viaplay og HBO Nordic er allerede at finde på boksen og TV2 har ligeså besluttet at udvikle en app, bekræftes det overfor FlatpanelsDK.

TV2 Play på vej til Apple TV

TV2 vil bringe deres populære Play-streamingtjeneste til Apple’s nye tv-boks med en kommende app.

- ”En tvOS app kommer fra TV2, men vi endnu ikke kan sige hvornår. I første omgang vil vi prioritere at få Airplay på alt vores indhold til gavn for flere brugere,” siger Bo Bergstedt, Product Manager hos TV2 Play, til FlatpanelsDK.

 Apple TV


Danskere kan allerede se TV2 Play på den gamle og den nye Apple TV-boks vha. Airplay, men det er ikke alt indhold der understøtter den trådløse teknologi på nuværende tidspunkt. Det vil TV2 også ændre på. En ny fuldblods-app til tvOS vil naturligvis give yderligere muligheder og tilbyde en fuld brugerflade på tv-skærmen, så brugeren kan springe imellem kategorier, live-tv og arkivindhold.

Bo Bergstedt oplyser yderligere, at TV2 igennem det sidste halve år trinvis har opgraderet deres tv-kanaler i Play-tjenesten fra SD-kvalitet til 720p HD-kvalitet. Alle kanaler, på nær TV2 News, kan derfor nu opleves i bedre billedkvalitet på enheder, der understøtter det. Arkivindholdet hos TV2 Play er fortsat i SD-kvalitet.

Vi har lavet en video med vores første oplevelser med den nye Apple TV-boks her.Flere nyheder

Allente åbner for OL i 4K HDR

23 Jul 2021 |

Visuel effekt-legende ser HFR som fremtidens film-format

23 Jul 2021 |

Philips lancerer nye LCD TV med miniLED, Ambilight og Android

22 Jul 2021 |

OL: Discovery+ laver pop up-kanaler med temaer som boldspil, vandsport

21 Jul 2021 |

Panasonic lancerer nye LCD TV med og uden Android

21 Jul 2021 |

Sony afslører 7.1.2 HT-A7000 soundbar & '360 Spatial Sound' HT-A9

20 Jul 2021 |