Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung's Smart TV får spil-streaming med GameFly - FlatpanelsDK

Samsung's Smart TV får spil-streaming med GameFly

19 Aug 2015 | Rasmus Larsen |

De fleste af os forbinder stadig spil på tv-skærmen med spilkonsoller, men kræfter i branchen forsøger at lave abonnementstjenester, hvor man streamer spillet, ligesom man streamer film på Netflix. Samsung’s Smart TV får i dag GameFly-spiltjenesten.

Spilstreaming med GameFly

GameFly-tjenesten fungerer på den måde, at man tilmelder sig et abonnement, hvorefter man får adgang til et katalog af spil. Tryk på spillet, som du vil spille, og du er i gang indenfor få sekunder. Spillet streames direkte fra et servercenter og skal derfor ikke installeres.

- "GameFly Streaming er en game changer," siger Marko Nurmela, Vice President for Samsung Electronics Nordics.
- "Ved at betale for et lille abonnement kan alle, lige fra seriøse spillere til helt nye spillere, forvandle deres Samsung Smart TV til næste generations spillekonsoller. Det er tid til at sige ’farvel’ til alle de kasser, ledninger og dvd'er, der tager plads i stuen. Med GameFly behøver du kun et kompatibelt Samsung Smart TV og en gamepad for at kunne nyde det bedste ved gaming. Hos Samsung ved vi, at cloud gaming er fremtiden, og GameFly Streaming viser tydeligt, at vi er førende på området.”

GameFly på Samsung Smart TV


Det kræver en spilcontroller, som forbinder til tv’et via et kabel. GameFly understøttes på Samsung’s 2014-skærme med Smart Hub og 2015-skærme med Tizen. Af spiltitler fremhæves bl.a. Batman Arkham Origins, Lego Batman 3, Grid 2 og Hitman Absolution.

Der tilbydes flere forskellige spilpakker. Disse omfatter en Hardcore-pakke, der byder på spil som Mafia 2 og Red Faction. En Lego-pakke med titler som Batman (1, 2 og 3) og Ringenes Herre, og en All Around-pakke.

Den månedlige pris er 50-60 kroner afhængigt af pakken. GameFly åbner i Danmark i dag og du kan gratis prøve det i 10 minutter på alle spiltitler. GameFly virker også på Amazon Fire TV og er på vej ud på flere enheder.

Andre producenter satser også kortene på spilstreaming. Sony har bl.a. PlayStation Now, som de tror på er fremtiden for PlayStation. Nvidia har Nvidia Grid, som virker på bl.a. Nvidia Shield-spilkonsollen.

Fakta

Kompatible TV: 2015 Smart TV (J5500 og over), 2014 Smart TV (H5500 og over)
Anbefalede gamepads: Logitech F310, F710 & Xbox 360 wired gamepad
Tilgængelige pakker (All Around, Hardcore, Lego): Priser: All Around 50 kr., Hardcore 60 kr., Lego 60 kr.
Internethastighed: 8Mbps til HD-streaming, 4Mbps til SD -streamingFlere nyheder

Sony 2021 OLED TV nu i handlen

06 May 2021 |

Infuse 7 frigivet til Apple TV, macOS & iOS med nyt design

06 May 2021 |

Loewe gør comeback i Norden

06 May 2021 |

Netflix's første danske film, 'Kærlighed for voksne', kommer også på TV 2

06 May 2021 |

Medie: Disney & Warner i opgør med danske biografers eksklusiv-periode

05 May 2021 |

Mangel på PS5 & Xbox konsoller kan vare året ud

05 May 2021 |