Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNy Apple TV vil køre iOS9 med Proactive, ifølge kilder - FlatpanelsDK

Ny Apple TV vil køre iOS9 med Proactive, ifølge kilder

18 Aug 2015 | Rasmus Larsen |

Den nye Apple TV forventes præsenteret næste måned, og ifølge en rapport fra 9to5Mac vil den køre næste generation af Apple’s iOS-styresystem med en App Store. Den vil også være bygget op omkring den nye Proactive-funktion og have en søgefunktion, der søger på tværs af apps.

iOS9, Proactive & bedre søgning

En rapport fra Mark Gurman, der ved adskillige lejligheder har lækket korrekt information om Apple-produkter, gentager mange af de ting, som vi allerede har hørt; lidt større boks, en touch-remote, Siri-integration, HomeKit-hub, en hurtigere processor og mere lagerplads.

Men der tilføjes også nye detaljer om boksen, der internt går under kodenavnet J34. Den nye Apple TV vil efter sigende køre en "full-blown iOS-kerne" for første gang; mere konkret en optimeret version af iOS9. Dette omfatter også den nye Proactive-funktion, der foreslår indhold og apps baseret på dine daglige brugsmønstre. På en iPhone med iOS9 foreslår Proactive f.eks. Netflix på startskærmen klokken 8 om aftenen, hvis du normalt åbner tjenesten på dette tidspunkt.

Rapporten beskriver også "system-wide search", der gør det muligt at søge efter ”James Bond” (ved at indtaste tekst eller med Siri) på tværs af tjenester såsom iTunes, Netflix, YouTube og andre. Det noteres dog, at Apple muligvis ikke vil integrere tjenesten fra start og i stedet vente på at flere apps er tilgængelige.

Apple TV iOS9 mock-up


Brugerfladen vil blive opdateret, men ikke dramatisk, ifølge kilden. Den kan komme til at se ud som ovenfor, men det kan kilden ikke bekræfte endeligt. Apple tester angiveligt også iOS9 på den nuværende boks med 1080p-opløsning, men det er uklart om denne vil blive opdateret.

Lagerpladsen forventes at stige til 32GB og RAM forventes at springe til 1 eller 2GB. Boksen bliver slankere og lidt bredere. Der nævnes intet om understøttelse af 4K-opløsning.

Apple vil efter sigende afholde deres præsentation den 9. september.

- Kilde: 9to5macFlere nyheder

Guide: Hakker video på din Chromecast? Sådan opsættes den

29 Jul 2021 |

Philips lancerer nye OLED TV med HDMI 2.1

28 Jul 2021 |

Warner holder fast i simultan-premiere på 10 film næste år

27 Jul 2021 |

LG sender nye 8K og 4K LCD TV i handlen

27 Jul 2021 |

Allente åbner for OL i 4K HDR

23 Jul 2021 |

Visuel effekt-legende ser HFR som fremtidens film-format

23 Jul 2021 |