Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDR TV app dukker op på Sony's 2015 tv - FlatpanelsDK

DR TV app dukker op på Sony's 2015 tv

03 Aug 2015 | Rasmus Larsen |

Der er dog ikke tale om en app til Android TV. I stedet er det et ”link” til DR TV HbbTV. Fordelen er, at Sony-ejere dermed kan bruge DR TV på skærmen uden at have et antennekabel tilsluttet.

DR TV uden antennekabel

DR TV kræver normalt et antennekabel til tv-kanaler, selvom der er tale om en internettjeneste. Med et lille trick slipper Sony tjenesten fri, så ejere kan se DR TV på den store skærm uden antennekabel tilsluttet. Mange danskere bruger desuden tv-bokse fra udbyderne, som heller ikke understøtter DR TV via HbbTV. I disse tilfælde kan man også få adgang via den nye løsning.

Samme løsning fandtes allerede på Sony-skærme fra 2014 og før, og nu virker det altså også på 2015-modellerne. På billedet nedenfor ses Sony X90C. Klikker man sig videre, får man adgang til arkivprogrammer fra DR, men dog ikke live-tv.

DR TV på Sony X90C
Det har været rapporteret, at DR TV er første danske app til Android TV. Det er dog ikke korrekt. App’en kører udenom Android TV og findes derfor heller ikke på andre tv-skærme eller mediebokse med Android TV, såsom Nexus Player.

- ”Ikonet linker til HbbTV-appen, ligesom på vores 2013 og 2014-modeller. Der er altså ikke tale om en native Android-app” skriver Sony til FlatpanelsDK.

Og således har vi stadig til gode at se den første danske tjeneste på Android TV på trods af at tv-styresystemet snart runder 1 år.

- Kilde: SonyFlere nyheder

Infuse 7 frigivet til Apple TV, macOS & iOS med nyt design

06 May 2021 |

Loewe gør comeback i Norden

06 May 2021 |

Netflix's første danske film, 'Kærlighed for voksne', kommer også på TV 2

06 May 2021 |

Medie: Disney & Warner i opgør med danske biografers eksklusiv-periode

05 May 2021 |

Mangel på PS5 & Xbox konsoller kan vare året ud

05 May 2021 |

74 yderligere Xbox Series X/S spil får 60fps eller 120fps boost

04 May 2021 |