Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPanasonic: Vores nye UHD-tv er "anbefalet af Netflix" - FlatpanelsDK

Panasonic: Vores nye UHD-tv er "anbefalet af Netflix"

18 Jun 2015 | Rasmus Larsen |

Nye tider, må man sige. Vi har THX-certificerede skærme og nu har vi også "Netflix Recommended" skærme. Men der er faktisk værdi i Netflix’s godkendelsesstempel. De forsøger at gøre oplevelsen af at bruge et Smart TV bedre for alle.

Alle Panasonic tv med Firefox OS

Panasonic meddeler i dag, at deres nye 2015 Ultra HD-tv med Firefox OS er blevet ”Netflix Recommended”, men hvad betyder det så helt præcis?

Panasonic TV med Firefox OS


Det betyder, at skærmene har været en tur forbi Netflix’s testbænk, hvor streaminggiganten bl.a. vurderer om tv’et "starter hurtigt, og husker hvor du slap sidst, ligesom smartphones og tablets opfører sig i dag" samt om videoafspilning starter hurtigt. De kræver også, at tv’et skal tænde og give adgang til apps med det samme, og så hjælper det - ikke overraskende - at der er nem adgang til Netflix. Der er flere oplysninger om programmet her.

Netflix’s vurdering kan dog vise sig at blive mere end blot en selvpromoverende aktivitet. Hvis du allerede ejer et Smart TV, så ved du også, at brugeroplevelsen mildt sagt efterlader plads til forbedring. Det kan slet ikke sidestilles med at bruge en moderne smartphone. Hvis Netflix kan få tv-producenterne til at tage fat på nogle af de vigtigste problemer i brugerfladen, vil det gavne alle. Stigende tidevand løfter alle både.

Ud over Panasonic’s skærme er LGs webOS 2.0 tv, Sony’s nW80C og W85C Android TV, Hisense H7 samt Roku TV fra Hisense, Insignia, Sharp og TCL også på listen. Samsung’s nye Tizen-baserede skærme har ikke fået stemplet. Netflix-programmet er allerede aktivt i USA, hvor man finder et lille Netflix-klistermærke på skærmene. Det rulles ud i Europa senere. Bemærk dog, at det er de samme skærme som sælges i begge regioner.- Kilde: PanasonicFlere nyheder

Infuse 7 frigivet til Apple TV, macOS & iOS med nyt design

06 May 2021 |

Loewe gør comeback i Norden

06 May 2021 |

Netflix's første danske film, 'Kærlighed for voksne', kommer også på TV 2

06 May 2021 |

Medie: Disney & Warner i opgør med danske biografers eksklusiv-periode

05 May 2021 |

Mangel på PS5 & Xbox konsoller kan vare året ud

05 May 2021 |

74 yderligere Xbox Series X/S spil får 60fps eller 120fps boost

04 May 2021 |