Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonWatz Me Now lukker og slukker - FlatpanelsDK

Watz Me Now lukker og slukker

27 May 2015 | Rasmus Larsen |

Streamingtjenesten, der forsøgte at trække tv-kanalerne ud på internettet, fik aldrig vind under vingerne. Salget i oktober hjalp ikke på situationen og nu lukkes Watz Me Now pga. økonomien.

Kunne ikke tiltrække kunder

Watz Me Now blev lanceret i februar 2014 og nåede således at eksistere i lidt over et år. Tjenesten tilbød tv-kanaler og et 48-timers arkiv via internettet direkte til mobil, tablet, PC og tv-skærmen via en HDMI-nøgle. Det var en fleksibel måde at se tv-kanaler på hjemme og på farten, men mange store kanaler manglende i udbuddet.

Watz Me Now blev i oktober 2014 solgt til Glentevejs Antennelaug (Glenten), men det lykkedes efterfølgende ikke at øge kundebasen fra niveauet i efteråret 2014, oplyses det. I sidste ende var det økonomien, især rettighedsbetaling og garantier, der blev for tunge poster.

Watz Me Now


- ”Vi har vurderet, at mulighederne for et fornuftigt forretningsmæssigt grundlag for at videreføre driften af Watz Me Now, er undersøgte og udtømte. Der er gjort mange tiltag med forsøg på salg af Watz Me Nows produkter til sommerhusudlejningsfirmaer, elektronik-kæder, boligselskaber og boligforeninger etc., etc. Der er også gjort tiltag med forsøg på genforhandling af rettighedsaftaler. Men det er ikke lykkedes at få aftalerne i hus”, siger direktør i Watz Me Now Lars Knudsen.

Der blev imidlertid aldrig åbnet for Watz Me Now på de enheder, som folk har stående hjemme i stuerne. Manglende distribution på Apple TV, Smart TV, spilkonsoller og lignende enheder skærer en stort potentiel kundegruppe fra. Den samme sandhed måtte TDC sande med det kuldsejlede YouBio.

- ”Fordi Watz Me Now lukkes, så vil der ikke kunne ske tegning af nye abonnementer, og løbende abonnementer vil ikke blive fornyet efterhånden, som de udløber. Vi er naturligvis rigtig kede af den situation det bringer kunderne i”, slutter direktøren.

Der er lukket for nye abonnenter og eksisterende kunder bliver opsagt inden længe.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Netflix' satsning på live-sport begynder at tage form

29 Mar 2024 |

Apple eksperimenterer med sport i 8K 3D

29 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i april

29 Mar 2024 |

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |