Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSony's 4K "Ultra Short Throw" projektor kommer til Danmark - FlatpanelsDK

Sony's 4K "Ultra Short Throw" projektor kommer til Danmark

23 Apr 2015 | Rasmus Larsen |

Sony melder deres unikke Ultra Short Throw projektor på vej til Europa og Danmark. Konceptet kombinerer de store billeder fra projektorer med den beskedne formfaktor, som man normalt forbinder med tv-skærme.

147” billede i Ultra HD

Vi beskæftiger os normalt ikke med projektorer her på FlatpanelsDK, men Sony’s “Ultra Short Throw” projektor har vi set ved tidligere lejligheder og den er ret unik. I stedet for en omfattende projektor-montering, placerer man blot "tv-bænken" hvor man normalt ville placere tv-skærmen.

Sony Ultra Short Throw projektor


Kort fortalt har den sølvgrå kasse både billede og lyd indbygget og kan placeres helt tæt op af væggen. Fra den korte afstand formår teknologien at skabe et 147-tommer billede i Ultra HD-opløsning. Løsningen har både vundet Red Dot Award og iF design award for det unikke design.

Og nu kommer den til Danmark. Sony oplyser, at projektoren, der er baseret på laser, kommer til hele Europa i løbet af sommeren 2015 kaldet LSPX-W1S.

Sony Ultra Short Throw projektor


Sony beskriver den således: “Introduktionen af 4K Ultra Short Throw-projektoren (LSPX-W1S) er indbegrebet af Sonys Life Space UX etos. Det er første skridt til at frigive visionen om en ny brugeroplevelse, der forvandler opholdsstuer til spændende eksperimentale miljøer. Sony har gennem 70 år skabt en rig tradition for design, hvor man sammensmelter state-of-the-art-teknologi med håndværk i visionær design.”

Den danske pris oplyses ikke, men den amerikanske pris er på svimlende $50000.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |