Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonWWDC 15 starter d. 8. juni - ny Apple TV forventes - FlatpanelsDK

WWDC 15 starter d. 8. juni - ny Apple TV forventes

14 Apr 2015 | Rasmus Larsen |

Apple’s årlige udviklerkonference WWDC starter den 8. juni. Det er her Apple løfter sløret for næste version af iOS og OS X og i år forventes de også at præsentere en ny Apple TV samt planerne for det intelligente hjem.

WWDC 15 starter d. 8. juni

I marts lækkede de første detaljer om en ny Apple TV-boks med App Store og Siri. Den er angiveligt en del af en meget større vision for hjemmet, som Apple vil forbinde igennem bl.a. HomeKit.

Planerne forventes fremlagt på netop WWDC 15, ifølge kilderne der lækkede de første detaljer. WWDC starter som regel med en keynote, der streames til offentligheden. I dagene herefter får udviklerne meget mere information bag lukkede døre.

Apple WWDC 15


Invitationen til WWDC 15 forestiller farvetonede ikoner af iPhone-apps, blandet med farvetonede, runde ikoner fra det nye Apple Watch. I midten står teksten ”The epicenter of change”.

Rygtet vil vide, at Apple TV får en App Store, ligesom det kendes fra iPhone og iPad. Siri bliver en af styremetoderne, men en ny fjernbetjening siges også at være på tegnebrættet. Det forlyder desuden, at boksen ikke vil understøtte 4K-opløsning.

WWDC 15 afholdes i Moscone Center i San Francisco fra dem 8. til 12. juni. Apple vil streame live til dem der ikke er til stede via siden her.Flere nyheder

Test: Apple TV 4K 2021

18 Jun 2021 |

Disney forbigår igen biograferne med ny Pixar-film i dag

18 Jun 2021 |

Power vil åbne yderligere 18-22 butikker de næste 4 år

18 Jun 2021 |

Nvidia Shield får Googles nye Android TV brugerflade

18 Jun 2021 |

Ingen 120Hz Dolby Vision gaming på Xbox? LG, Sony & Panasonic svarer

17 Jun 2021 |