Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple TV med App Store & Siri i juni, siger kilder - FlatpanelsDK

Apple TV med App Store & Siri i juni, siger kilder

20 Mar 2015 | Rasmus Larsen |

Apple vil præsentere deres vision for den digitale stue til juni på den årlige WWDC-konference, fortæller kilder til BuzzFeed. Her vil de angiveligt præsentere en ny Apple TV-boks med App Store, Siri og kraftigt opdateret hardware.

Ny Apple TV på WWDC 2015

Det er John Paczkowski, der tidligere har rapporteret for AllThingsD og Recode og i dag er hos BuzzFeed, der har talt med “sources familiar with the matter”. Paczkowski har tidligere lækket lignende produktnyheder fra Apple.

Den nye Apple TV skal efter sigende repræsentere Apple’s vision for the digitale stue. Den får for første gang en App Store, ligesom det kendes fra iPhone og iPad. Her kan udviklere lancere apps og Apple vil på den årlige WWDC-udviklerkonference afsløre værktøjerne - den såkaldte SDK - til at udvikle disse. Boksen vil ikke kun handle om tv-streaming, men også musik, styring af hjemmet og andre apps, forlyder det.

Billedet herunder er en rendering og ikke den egentlige boks, som forventes afsløret.

Apple TV


Hardwaren i boksen skal angiveligt opdateres kraftigt og Paczkowski mener at vide, at det bliver med den nuværende A8-processor eller en variant af denne samt en dramatisk stigning i lagerplads over de nuværende 8GB. Brugerfladen og styresystemet på boksen får en overhaling og boksen vil understøtte Siri-stemmestyring. Boksen skal desuden kobles op på Homekit for at tillade styring af hjemmet. En ny fjernbetjening er også på tegnebrættet.

Rygterne kommer kort efter at Apple og HBO præsenterede et samarbejde om HBO Now tjenesten i USA og efter rygter omkring en tv-tjeneste fra Apple startede med at florere. I samme forbindelse blev prisen på Apple TV sænket og Paczkowski noterer i den forbindelse, at prisen nu fremgår som “starting at $69”. Han har dog ikke et bud på hvad prisen bliver. Om rygterne taler sandt får vi svar på til juni, når WWDC løber af stabelen.

- Kilde: BuzzFeedFlere nyheder

Test: Apple TV 4K 2021

18 Jun 2021 |

Disney forbigår igen biograferne med ny Pixar-film i dag

18 Jun 2021 |

Power vil åbne yderligere 18-22 butikker de næste 4 år

18 Jun 2021 |

Nvidia Shield får Googles nye Android TV brugerflade

18 Jun 2021 |

Ingen 120Hz Dolby Vision gaming på Xbox? LG, Sony & Panasonic svarer

17 Jun 2021 |