Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHBO Nordic klar med 1080p, Chromecast & fuld Airplay - FlatpanelsDK

HBO Nordic klar med 1080p, Chromecast & fuld Airplay

17 Mar 2015 | Rasmus Larsen |

HBO Nordic lancerer i dag Chromecast-understøttelse. Det virker med både Android-enheder og Apple iPhone/iPad. Opdateringen indeholder også fuld Airplay og 1080p HD-kvalitet.

Opdateret: HBO bekræfter, at der nu leveres 1080p HD-kvalitet med opdatering.

Chromecast og Airplay hos HBO

Så sker der endelig noget hos HBO Nordic efter deres lancering for et par år siden. Det har været svært at få streamingtjenesten op på den store skærm, men i dag bliver det lettere, hvis du ejer Chromecast eller Apple TV.

Der er en opdatering klar til både Android og Apple iOS-enheder. De kan begge bruge Chromecast-muligheden ved at trykke på "cast"-knappen, som det ses på billedet herunder. I begge tilfælde nævnes der desuden ”forbedret HD-kvalitet” (i 1080p), ny søgefunktion og generelle brugerflade-forbedringer. Det er nu også muligt at bruge HBO Nordic på to enheder samtidig.

HBO Nordic Chromecast


I opdateringen til iPhone/iPad nævnes yderligere ”forbedret Airplay-funktionalitet”. HBO Nordic nævner, at der er tale om fuld Airplay, men vi har endnu ikke haft mulighed for at prøve det. HBO Nordic har hidtil kun har haft Airplay Mirroring, der ikke giver bedst mulig kvalitet.

Opdateringerne er klar nu og kommer ca. en måned før Game of Thrones sæson 5 har premiere. Det sker d. 13. april. Fortæl os om dine oplevelser, når du har prøvet sagerne.Flere nyheder

DR-rapport: Meget tyder på nye fald i flow-tv de næste år

21 Jan 2021 |

Usmart TV: Forsvindende apps og flygtige platforme – opdateret

21 Jan 2021 |

HBO Nordic udfases på mange Samsung Smart TV og PS3

21 Jan 2021 |

Fire små & mellemstore streaming-tjenester har nydt solid fremgang

20 Jan 2021 |

Mere streaming: Paramount+ kommer til Danmark i marts 2021 – opdateret

20 Jan 2021 |

Nvidia Shield virker nu med PS5's DualSense & Xbox Series X/S controllere

20 Jan 2021 |