Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHBO Now angiveligt på vej til Apple TV i USA - FlatpanelsDK

HBO Now angiveligt på vej til Apple TV i USA

05 Mar 2015 | Rasmus Larsen |

HBO i USA fungerer anderledes end HBO Nordic i dag. I hjemlandet kræves stadig et kabel-tv-abonnement, men det ændrer sig snart. Ifølge to medier taler partner om at bringe den nye “HBO Now”-tjeneste ud på Apple TV fra april. Hvad det betyder for Danmark er endnu uklart.

HBO river sig fri af kabel-tv i USA

Kabelklipperne i USA går et godt år i møde. Flere store amerikanske tv-tjenester har annonceret, at de vil rive sig fra af tv-pakken, herunder HBO. To medier rapporterer, at “HBO Now” - et uofficielt navn for tjenesten - er i forhandlinger om at gøre tjenesten tilgængelig på Apple TV fra april.

"HBO Now" skal angiveligt koste $15 dollars om måneden. HBO har allerede bekræftet, at de vil lancere en streamingtjeneste i USA, men de har ikke annonceret lanceringsdatoen. Tidligere rygter har peget på april og det gør de to nye rapporter også.

FlatpanelsDK spurgte i slutningen af 2014 HBO Nordic om hvad den amerikanske lancering vil betyde for Danmark/Norden, som kort efter lanceringen blev solgt af svenske Parsifal til HBO Nordic Investments, der bl.a. har en af de amerikanske HBO-chefer i bestyrelsen. Dengang sagde HBO, at der ikke umiddelbart var planlagt ændringer for Danmark.

Apple TV


Uanset hvad der sker, vil det dog formentlig åbne for adgang til amerikansk HBO via smuthuller, som millioner angiveligt bruger til at få adgang til Netflix’s amerikanske katalog. Og netop Netflix bliver en af dem, som HBO skal ud og konkurrere side-om-side med. Netflix er i øjeblikket ved at ekspandere globalt.

HBO vil angiveligt bruge Game of Thrones sæson 5 til at lancere den nye tjenesten. 5. sæson har premiere den 12. april.

- Kilde: IBT and CNBC via MacrumorsFlere nyheder

Test: LG C1 OLED

10 May 2021 |

Home entertainment-marked næsten fordoblet siden 2015

10 May 2021 |

Paramount+ streamer egne film i forkert format: "Vi undersøger det"

07 May 2021 |

Deloitte-rapport: Forbrugerne vandt streaming-krigen

07 May 2021 |

Sony 2021 OLED TV nu i handlen

06 May 2021 |

Infuse 7 frigivet til Apple TV, macOS & iOS med nyt design

06 May 2021 |