Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNy konsol tager kampen op med PS4 & Xbox til november - FlatpanelsDK

Ny konsol tager kampen op med PS4 & Xbox til november

04 Mar 2015 | Rasmus Larsen |

Valve havde oprindeligt planlagt at lancere deres såkaldte Steam Machines spilkonsoller ved udgangen af 2014, men fik kolde fødder. Den nye lanceringsdato er november 2015. Valve vil samtidig lancere en ”Steam Link”-boks, der kan streame spil til enhver skærm i hjemmet. 

En ny spilkonsol til november

Steam Machines er grundlæggende PC’er med indbygget Steam, hvorfra du kan købe tusindvis af spil, med en brugerflade ovenpå der er skabt til tv-skærmen. Ved at bruge PC-hardware kan du konfigurere den præcis som du ønsker, og det vil gøre dem kraftigere end både PlayStation og Xbox-spilkonsollerne, mener Valve.

- ”Steam Machines starter på samme prispunkt som spilkonsoller, men har højere ydelse" udtaler firmaet.

Valve Steam Machine


Alienware, Falcon Northwest og "et dusin andre partnere" vil lancere Steam Machines til november i mange forskellige formater og prisklasser. Valve har udviklet en spilcontroller, der skal koste $50 – eller hvad der svarer til knap 350 kroner.

Valve præsenterer samtidig den nye "Steam Link”, som er en lille boks, der kan stream spil til tv-skærme over hjemmenetværket. Det kræver dog, at du har en anden PC eller Steam Machine-konsol i hjemmet. Boksen komprimerer signalet en smule, men spillene vil stadig kunne opleves i fuld 1080p HD-kvalitet og 60 billeder per sekund. Denne boks kommer også til november for $50.

Steam Link


Endelig annoncerer Valve en ny Source 2 game engine, som udviklere kan bygge spil på helt gratis. Source 2 er efterfølgeren til Source, som blev brugt til at udvikle Half-Life 2 og Counter-Strike: Source. Kryds fingre for, at det er godt nyt for Half-Life 3, der er længe ventet.

Valve og HTC annoncerede i øvrigt et virtual reality headset tidligere på ugen.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |