Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonChromecast-support til Blockbuster klar i morgen - FlatpanelsDK

Chromecast-support til Blockbuster klar i morgen

02 Mar 2015 | Rasmus Larsen |

Som lovet, efter for nylig at hente lanceret Airplay-support, tilføjer TDC nu også Chromecast-support til deres filmudlejningstjeneste, Blockbuster. Det starter på Android i morgen og kommer meget snart til iOS.

Få film op på tv-skærmen

FlatpanelsDK har beta-testet Chromecast i en uges tid og det fungerer problemfrit og overbevisende på Blockbuster-tjenesten. Et lille Chromecast-logo kommer frem nede i højre hjørne ved siden af Airplay-logoet, hvis du har en Chromecast i huset.

Når du trykker på logoet sendes billedet over på tv-skærmen, uanset om det er en lejet film eller en trailere. Du kan herefter bruge din telefon eller tablet til andre opgaver.

Chromecast på Blockbuster


Blockbuster streamer pt. i 720p HD på tv-skærme, men der er planer om at hæve opløsningen til 1080p inden længe, når Blockbuster går ud af beta. Der er også apps på vej til flere Smart TV.

- “Så er det i morgen, at Blockbuster lancerer Chromecast – en funktionalitet vi, og vores kunder, har glædet os super meget til at få på plads. Dét let at kunne få filmen op på den store skærm spiller en stor rolle for den samlede filmoplevelse og øger brugervenligheden væsentligt.” lyder det fra TDC til FlatpanelsDK.

Chromecast-understøttelse er klar til Android-enheder i morgen som en opdatering til Blockbuster-app’en. Det er også klar til Apple iOS meget snart, formentlig i næste uge.



Flere nyheder

DR-rapport: Meget tyder på nye fald i flow-tv de næste år

21 Jan 2021 |

Usmart TV: Forsvindende apps og flygtige platforme – opdateret

21 Jan 2021 |

HBO Nordic udfases på mange Samsung Smart TV og PS3

21 Jan 2021 |

Fire små & mellemstore streaming-tjenester har nydt solid fremgang

20 Jan 2021 |

Mere streaming: Paramount+ kommer til Danmark i marts 2021 – opdateret

20 Jan 2021 |

Nvidia Shield virker nu med PS5's DualSense & Xbox Series X/S controllere

20 Jan 2021 |