Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouSee Play og TDC Play har fået Airplay - FlatpanelsDK

YouSee Play og TDC Play har fået Airplay

19 Feb 2015 | Rasmus Larsen |

Det forlød i sidste uge, at Airplay-understøttelse var på vej til YouSee Play. I dag er opdateringen frigivet til både YouSee Play og TDC Play. Chromecast-understøttelse er på vej.

Airplay til Apple TV

Kunder hos YouSee og TDC TV kan nu sende film og tv-serier over på Apple TV-boksen trådløst via Airplay. En opdatering til begge apps er frigivet i dag og i teksten står der følgende:

- ”Understøttelse af rigtig Airplay, så du nemt kan få adgang til alt det fede indhold på din tv-skærm via Apple TV”

YouSee Airplay


Det oplyses, at der lige nu leveres indhold med en bitrate på 4,5 Mb/s og i løbet af marts eller april hæves den til 8 Mb/s. TDC specificerer ikke opløsningen, men tallene foreslår, at der er tale om HD i 720p nu og HD i 1080p senere.

TDC tilføjer:
- "Det er første gang, at vi som teleselskab bliver tilgængelige med vores tjenester på Apples platforme. Udbredelsen af Apple TV er så stor herhjemme, at det giver rigtig god mening at starte her. Men selvfølgelig arbejder vi også på at få Chromecast med, så vi kan få den gode film- og tv-oplevelse ud til endnu flere af vores kunder. Implementeringen af Chromecast er i fuld gang og vi forventer at kunne lancere den i løbet af de næste par måneder. "

Opdateringen gør det også muligt at sætte påmindelser på indhold i tv-guiden. Læs mere på yousee.dk.

TDC tilføjede også for nylig Airplay i Blockbuster.Flere nyheder

Test: LG C1 OLED

10 May 2021 |

Home entertainment-marked næsten fordoblet siden 2015

10 May 2021 |

Paramount+ streamer egne film i forkert format: "Vi undersøger det"

07 May 2021 |

Deloitte-rapport: Forbrugerne vandt streaming-krigen

07 May 2021 |

Sony 2021 OLED TV nu i handlen

06 May 2021 |

Infuse 7 frigivet til Apple TV, macOS & iOS med nyt design

06 May 2021 |