Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBoxer: TV3 og TV3+ er nu "frit valg"-kanaler - FlatpanelsDK

Boxer: TV3 og TV3+ er nu "frit valg"-kanaler

07 Feb 2015 | Rasmus Larsen |

Boxer tilføjer to efterspurgte danske tv-kanaler, TV3 og TV3+, til deres “Flex”-univers, hvor kunderne selv kan vælge tv-kanaler. Der er dog stadig visse restriktioner på TV3+.

TV3 og TV3+ i Boxer Flex

På vejen mod mere valgfrihed, udvider Boxer med to tv-kanaler. TV3 og TV3+ kan nu tilføjes til “Flex8”, hvor man selv udvælger 8 tv-kanalerne. TV3 kan også vælges i “Flex”, hvor man selv kan vælge hvilke og hvor mange tv-kanaler man vil have.

Der er dog stadig visse restriktioner på sportskanalen TV3+. Den kan vælges som tilvalgskanal oven på tv-pakkerne, og kan nu også vælges i Flex8. Kanalen kan dog ikke vælges som en del af Flex, hvor man har mest frihed.

Boxer


- ”Vi véd, at mange tv-forbrugere har haft et ønske om at skifte til Boxer, fordi Boxer har et meget mere fleksibelt udbud, hvor man selv kan vælge sine tv-kanaler, men fraværet af TV3-kanalerne har været stopklods for nogle. Så vi er glade for, at den forhindring nu er ryddet af vejen", siger Pierre Helsén, der er konstitueret adm. direktør for Boxer TV A/S.

Boxer har i dag 325.000 kunder. Selskabet lancerede i 2014 Flex, som de kalder det helt frie tv-valg. Det er første gang, at man som dansker kan købe præcis det antal kanaler, som man ønsker.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |