Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSony rykker til HiRes-lyd i nye TV & soundbars - FlatpanelsDK

Sony rykker til HiRes-lyd i nye TV & soundbars

16 Jan 2015 | Rasmus Larsen |

De nye X930 og X940C fra Sony er "verdens første" tv-skærme med understøttelse af Hi-Res-lyd (24-bit / 96 kHz). Sony har også præsenteret to nye soundbars med Hi-Res-lyd.

Sony tager første mod Hi-Res-lyd

Hvis du vil have et af de tyndeste tv på markedet, så hedder det Sony X90C. Det er blot 4,9 mm på det tyndeste sted, men det går naturligvis ud over lydkvaliteten. Derfor vil Sony fortsætter med at sælge high-end-modeller med kraftfulde "magnetic fluid"-højttalere på hver side.

Sony Hi-Res-lyd


De to X94C og X93C modeller er de første tv-skærme, som understøtter Hi-Res-lyd, sagde Sony på CES 2015. Det er stadig rimelig svært at finde musik eller i HD 24-bit/96 kHz-formatet, men skærmene er forberedt.

Sony siger, at alle lydkilder ”opskaleres” til Hi-Res-lyd, men den bedre lyd skal naturligvis være i kilden før du for alvor får gavn af forbedringen. Det er desuden muligt at tilslutte en trådløs subwoofer til skærmene for at forbedre bunden i lyden.

Sony HT-ST9 soundbar


Sony præsenterede herudover to nye soundbars med understøttelse af Hi-Res-lyd og det nye Google Cast, der gør det muligt at sende musik over trådløst fra en mobil. HT-ST9 soundbaren er en 7.1-kanals soundbar med en trådløs subwoofer. Den har også en HDMI-port, som understøtter 4K pass-through. HT-NT3 er en mindre 2.1-kanals soundbar med en trådløs subwoofer. Det også ligeledes 4K pass-through via HDMI.

De nye tv-skærme og soundbars kommer på markedet i foråret, men priserne kendes endnu ikke.Flere nyheder

Sony 2021 OLED TV nu i handlen

06 May 2021 |

Infuse 7 frigivet til Apple TV, macOS & iOS med nyt design

06 May 2021 |

Loewe gør comeback i Norden

06 May 2021 |

Netflix's første danske film, 'Kærlighed for voksne', kommer også på TV 2

06 May 2021 |

Medie: Disney & Warner i opgør med danske biografers eksklusiv-periode

05 May 2021 |

Mangel på PS5 & Xbox konsoller kan vare året ud

05 May 2021 |