Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPanasonic benægter rapporter om OLED-TV i år - FlatpanelsDK

Panasonic benægter rapporter om OLED-TV i år

10 Jan 2015 | Rasmus Larsen |

Over de seneste par dage har flere medier rapporteret, at Panasonic vil lancere et 65-tommer OLED-TV senere på året, men Panasonics hovedkvarter afviser, at dette er tilfældet.

Stadig ingen officiel lanceringsdato

Panasonic arbejder stadig på OLED-TV og viste igen en 4K OLED-TV-prototype på CES 2015 – for tredje år i træk. LG er dog stadig den eneste virksomhed, som kan masseproducere de fantastiske OLED-TV lige nu.

Panasonic 4K OLED TV på CES 2015


Over de seneste dage har flere medier rapporteret, at Panasonic vil lancere et buet 65-tommer 4K OLED-TV til efteråret, men Panasonic benægter. Vi spurgte samtlige Panasonic-talsmænd, som vi mødte på CES, om OLED-TV’et der blev vist frem. Hver og en fortalte os, at der intet nyt er at berette vedrørende lanceringsplanerne. Efter rapporterne, spurgte vi Panasonics hovedkontor i Japan om en afklaring. De gav og følgende svar.

- "Panasonic have been showing a prototype 65" curved OLED TV at this year's CES, which has created a lot of interest. Regarding product commercialisation of OLED TVs, we are looking into various possibilities while tracking trends in the progress of panel (manufacturer) development and the market environment, but have not made a concrete decision as of yet."

Det skal bemærkes, at Panasonic ikke har nogen masseproduktionsfaciliteter til OLED endnu og de har heller ikke udmeldt planer om at opføre noget efter plasma-fabrikkerne blev lukket ned. Virksomheden er dog tydeligvis interesseret i OLED-teknologien, hvilket de mange prototyper på CES 2013, 2014 og nu 2015 vidner om.

Vi krydser fingre for, at Panasonic melder sig på banen – Panasonic kunne f.eks. bruge OLED-paneler fra LG – men vi forstår, at ”annonceringen” sandsynligvis kommer fra en lokal repræsentant for Panasonic i Storbritannien. Hvis Panasonic har noget nyt at fortælle til efteråret, sker det sandsynligvis på IFA 2015 til september. Vi foreslår dog, at man indtil videre forholder sig helt roligt.Flere nyheder

Sony udruller nu Apple TV app bredt på 2020, 2019 & visse 2018 TV

27 Nov 2020 |

Sony ZG9 understøtter nu HDMI 2.1 4K120 med PlayStation 5

27 Nov 2020 |

YouTube streamer nu i 8K til Android TV (med Android 10, AV1)

26 Nov 2020 |

Viasat varsler prisstigninger fra 2021

26 Nov 2020 |

Xbox app kan lande på Smart TV i 2021, siger Xbox-chefen

25 Nov 2020 |