Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAndroid TV kommer i 80% af Philips' 2015-skærme - FlatpanelsDK

Android TV kommer i 80% af Philips' 2015-skærme

08 Jan 2015 | Rasmus Larsen |

Philips havde Android i sidste års modeller og i 2015 støtter de op omkring Google’s nye Android TV projekt. Philips fortæller til FlatpanelsDK, at de i 2015 går all-in på Android TV, som vil sidde i 80 % af modellerne.

Philips går all-in på Android TV

FlatpanelsDK fik et smugkig på hele Philips’ nye modelprogram for 2015. Det kan vi desværre ikke fortælle om endnu, men vi gik derfra med et grundigt kig på Philips’ planer for HDR (high dynamic range) og Android TV. Her er hvad vi lærte om Android TV-delen.

Android TV vil være at finde i 80 % af Philips' modelprogram, der lanceres i foråret. Det er mere end hos de to andre tv-producenter, som også satser på Google’s tv-platform, navnlig Sony og Sharp. Det er kun de allerbilligste Philips-modeller som må undvære platformen.

Philips Android TV


Der vil dog være lidt forskellige på hastigheden på processoren og lagerpladsen til at installere apps på imellem de billige og dyre modeller. Philips nævner i denne forbindelse, at man ved at tilslutte en harddisk kan udvide lagerpladsen. Samme harddisk kan i øvrigt bruges til at optage tv-programmer på, så man ikke behøver at tilslutte to.

Salgsdirektør Henrik Kyhl hos Philips siger.
“Ved at forene utrolig høj billedkvalitet med vores unikke Ambilight-teknik samt den kraftfulde Android-platform, kan vi tilbyde en særdeles sofistikeret løsning til forbrugerne,"

Brugerfladen er den samme som på andre Android TV-produkter, for det dikterer Google. Philips har dog præ-installeret en række apps, herunder deres Cloud TV-tjeneste, som blev introduceret sidste år. Disse apps vises i en speciel producent-specifik “bar” på hovedsiden, som også kan bruges af producenterne til at promovere f.eks. “rabat på filmleje hos X som Philips-kunde”.

Android TV-platformen integreres desuden med Ambilight, så du kan få Ambilight-lyset på f.eks. film fra Netflix eller musik fra Spotify.

2015-skærmene fra Philips præsenteres officielt inden længe. I mellemtiden kan du se frem til en artikel om vores oplevelse med Android TV på tværs af de tre producenter, der støtter op om platformen.Flere nyheder

Test: Apple TV 4K 2021

18 Jun 2021 |

Disney forbigår igen biograferne med ny Pixar-film i dag

18 Jun 2021 |

Power vil åbne yderligere 18-22 butikker de næste 4 år

18 Jun 2021 |

Nvidia Shield får Googles nye Android TV brugerflade

18 Jun 2021 |

Ingen 120Hz Dolby Vision gaming på Xbox? LG, Sony & Panasonic svarer

17 Jun 2021 |