Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHer er Sharp's Android TV skærme - FlatpanelsDK

Her er Sharp's Android TV skærme

07 Jan 2015 | Rasmus Larsen |

Sharp er blandt producenterne, som lancerer skærme baseret på Google’s Android TV-platform. Vi tog et smut forbi Sharp for at kigge nærmere på herlighederne. Her ser du Sharp’s første tv-modeller med Android TV.

Sharp viser Android TV skærme frem

Modellerne er de amerikanske. De europæiske plejer at variere lidt. Vi har prøvet at verificere detaljerne med det danske kontor, men de europæiske lanceringsplaner er stadig ikke helt på plads,

Sharp Android TV


Uagtet, så får vi nu et indblik i hvordan Sharp tager positionen fra et lidt nedtonet fokus på Smart TV-funktionalitet til at sælge skærme med den mest lovende Smart TV-platform pt. Sharp lancerer i USA to modelserier med Android TV, kaldet hhv. UH30 og UE30. I USA kommer de i helt op til 80 tommer.

Android TV brugerfladen ser identisk ud på alle tv-skærme, uanset mærke. Tv-producenterne har ikke lov til at ændre på brugerfladen. Som du kan se, er brugerfladen identisk med den på Nexus Player, som vi for nylig testede her på FlatpanelsDk. Øverst ser du anbefalet indhold fra forskellige kilder baseret på hvad du har set hidtil. Nedenunder finder du installerede apps såsom Netflix, YouTube osv. I bunden finder man installerede spil.

Producenter har derimod lov til at præ-installere nogle specifikke apps på hovedskærmen og opbygge fjernbetjeningen som de vil. Herunder ser du Sharps bud på en fjernbetjening til at styre Android TV.

Sharp Android TV


Sharps Android TV-modeller har Ultra HD-opløsning. Alle Android TV understøtter både HEVC-dekodning og Google’s egen VP9-dekodning. Disse to formater er de næste komprimeringsstandarder efter mpeg4. Det betyder også, at modellerne burde understøtte Netflix såvel som YouTube i 4K-opløsning. YouTube i 4K-opløsning kræver VP9 og det indeholder tv-skærmene fra flere producenter for første gang her i 2015.

Vi forsøger at få bekræftet de danske detaljer fra Sharp og vender tilbage med mere information.

Sharp Android TV
Flere nyheder

HBO Max erkender udfordringer og lover bedre brugeroplevelse, streamingkvalitet

22 Oct 2021 |

Panasonic rykker al TV-produktion fra egen fabrik til partner

22 Oct 2021 |

Ny 'Paranormal Activity' skipper biografen og kommer på Paramount+

22 Oct 2021 |

Dolby Vision 120Hz firmware klar til 2020 LG OLED TV (CX, GX)

21 Oct 2021 |

B&O's Beosound Stage soundbar findes nu også i lysegrå

21 Oct 2021 |

F1 TV app er landet på Apple TV

20 Oct 2021 |