Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHvad vi kan forvente på CES 2015 i næste måned - FlatpanelsDK

Hvad vi kan forvente på CES 2015 i næste måned

19 Dec 2014 | Rasmus Larsen |

Traditionen tro afholdes CES 2015 i Las Vegas i starten af januar. Og som altid, så er det her producenterne vil præsentere det kommende års tv-skærme og meget andet. FlatpanelsDK er i Las Vegas, men hvad kan vi rent faktisk forvente på nyhedsfronten?

Hvad vi kan forvente på CES 2015

Vi er på plads i Las Vegas under CES 2015, som kører d. 5. til 9. januar. Vi rapporterer naturligvis hjem om alt det nye og spændende, men her er hvad vi får hvisket i øret og hvad rygterne siger forud for messen.

CES kan meget vel blive stort for Sony. Vi forventer at høre en række PlayStation 4 relaterede annonceringer og få et nærmere kig på de allerede annoncerede PlayStation Now og Vue-tjenester, men vi forventer også at PlayStation tager skridtet direkte ind i Sony-skærmene. Vi ved allerede, at Sony skifter Smart TV-platform til Android TV i 2015 og rygtet går, at Sony vil integrere PlayStation Now (spilstreaming) og PS4 Remote Play direkte i nye HD og Ultra HD-skærme. Vi er også meget spændte på at høre hvad Sony ellers har af planer for Android TV, som både vil tilbyde apps og spil.

CES 2015 i Las Vegas


Apropos Android TV, så springer Philips og Sharp også på vognen i 2015 og det står til at blive den første tv-platform, som virker på tværs af producenternes skærme. Herudover integreres Android TV i små medieafspillere, så du ikke behøver at købe helt nyt tv, og mon ikke også Google selv har lidt at sige mht. Android TV på CES?

LG vil sandsynligvis tiltrække sig opmærksomhed med nogle fantastiske OLED-skærme. Vi er helt sikre på, at der vil være 4K OLED-TV at spotte rundt omkring og mon ikke der tilføjes nogle - måske billigere - OLED-modeller til 2015-programmet? Der er et par indikationer på, at LG pusler med en flad 65" 4K OLED-skærm. Rygtet går desuden, at LG vil fremvise en 8K-skærm og chancen for, at vi får et 110-tommer OLED-TV at se er også til stede. LG vil derudover tale om næste generation af webOS-platformen, der nu er klar i version 2.0. Endelig bekræftes det, at LG vil have såkaldte quantum dot tv med.

Samsung har allerede bekræftet, at de vil præsentere en ny Smart TV-platform baseret på Tizen, men det står ikke helt klart om den skal integreret i 2015-modellerne. Vi forventer desuden at se quantum dot tv fra Samsung, men der er intet som tyder på, at Samsung vil lancere nye OLED-TV, idet de stadig kæmper med at producere dem til fornuftige priser. Hvad ellers? Vi har faktisk ingen anelse. Samsung holder kortene tæt på kroppen, men mon ikke der er billigere Ultra HD-tv på programmet i 2015? Vi har intet hørt om hvorvidt Samsung vil fortsætte med at storsatse på buede tv eller ej. Og mon ikke vi kommer til at høre mere omkring deres Gear VR briller?

Panasonic er faldet en smule i baggrunden siden de valgte at opgive plasma-tv, men det japanske selskab har bestemt ikke givet op på tv-fronten. Vi forventer nye Ultra HD-tv fra Panasonic - både dyre og billige varianter. Vi krydser fingre for et OLED-TV, men vi tør efterhånden ikke længere håbe. Panasonic har igen og igen vist OLED-prototyper frem uden at lancere noget.

Det er også på CES 2015 at vi forventer en 4K Blu-ray-standard afsløret og måske endda få et kig på de første afspillere. 4K Blu-ray blev bekræftet på IFA-messen i september, men detaljerne var stadig ikke helt på plads. Det håber vi, at de er nu.

På den anden side tror vi ikke rigtig på, at vi hører noget om Valve’s nye spilkonsoller kaldet Steam Machines, der ellers oprindeligt var på programmet for 2014 som konkurrenter til PlayStation og Xbox. Valve er simpelthen ikke på CES i år. Til gengæld forventer vi snak om virtual reality fra flere fronter og så forventer vi billige Ultra HD-tv fra alle tænkelige - og utænkelige - tv-producenter.

Det er hvad rygterne og de tidlige meldinger siger indtil videre. FlatpanelsDK er i Las Vegas næste måned og så må vi se hvad producenterne rent faktisk viser. Hvad håber du på at se af nyheder?

Hold dig opdateret

Du kan også tilmelde dig FlatpanelsDKs nyhedsbrev, Facebook, twitter eller RSS for løbende opdateringer fra CES-udstillingen. På twitter og Facebook vil vi også dele ekstraindhold til dem, der ikke kan få nok, så der er god grund til at følge med! Følg også med på Flatpanels YouTube, hvor vi lægger lidt videoindhold op fra messen og lanceringerne.Flere nyheder

Sony Android TV

Google vil tvinge Netflix, Epic m.fl. til at betale 30% ved in-app køb

29 Sep 2020 | Rasmus Larsen |
AirPlay i TV

AirPlay 2 & HomeKit i streaming-bokse fra andre producenter

29 Sep 2020 | Rasmus Larsen |
Oppo TV

Oppo vil ind på TV-markedet

28 Sep 2020 | Rasmus Larsen |
Apple TV

Apple TV app rygtes på vej til Xbox

28 Sep 2020 | Rasmus Larsen |
Chromecast med Google TV

'Chromecast med Google TV' lækket i sin fulde form

25 Sep 2020 | Rasmus Larsen |
PS5 mediefjernbetjening

PlayStation 5 vil have Disney+, Netflix, Spotify & YouTube apps

25 Sep 2020 | Rasmus Larsen |
Amazon Luna spil-streaming

Amazon udfordrer Google Stadia med Luna spil-streaming

25 Sep 2020 | Rasmus Larsen |
TV 2 Play hos 3

Teleselskabet 3 fletter TV 2 Play ind i mobilpakken

25 Sep 2020 | Rasmus Larsen |