Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAndroid TV får live-tv app forud for 2015 udrulning - FlatpanelsDK

Android TV får live-tv app forud for 2015 udrulning

11 Dec 2014 | Rasmus Larsen |

Google vil endnu en gang forsøge at erobre tv-markedet i 2015. Efter at have lanceret et smugkig på hvad Android TV egentlig er for en størrelse med Nexus Player, udvides tv-platformen til tv-skærme i foråret 2015. Og nu får vi første indblik i hvordan tv-kanaler skal integreres i Android TV.

Tv-kanaler på Android TV

Tænk på Android TV som en Smart TV-platform. Efter at tv-producenterne selv har haft svært ved at finde fælles fodslag, kommer Google til deres redning så samme apps til streamingtjenester, såvel som spil, virker på tværs af tv-mærkerne.

TV-kanaler på Android TV


Men Android TV er ikke kun tiltænkt streamingtjenester såsom Netflix, YouTube, Google Play Film og lignende. Når Sony, Philips og Sharp ruller Android TV ud i deres Smart TV fra foråret 2015 skal det naturligvis også være muligt at se tv-kanaler såsom DR1, TV2 og alle de andre. Nu får vi første indblik i hvordan det skal ske.

App’en hedder ”Live Channels for Android TV” og den kan blande tv-signaler fra indbyggede tv-tunere i fladskærme, såvel som IP-tunere. Med andre ord lader det til at den – i hvert fald hvis tv-udbyderne vil det – kan tage tv-kanaler fra kabel-tv-udbydere såsom YouSee og Stofa, såvel som IP-tv-udbydere såsom TDC TV og Waoo. De to sidstnævnte har ellers altid krævet en ekstra tv-boks.

TV-kanaler på Android TV


Lige nu er app’en uvirksom, men den ligger i Google Play-butikken (og er tilsyneladende installeret i baggrunden på redaktionens Nexus Player). Den afslører, at seeren kan slå undertekster til og fra, aktivere ”picture-in-picture” og ”side-om-side” visning af kanaler og at man kan få fuld kanalguide op på skærmen. Der er også forældrekontrol, så visse kanaler kan skjules, og det er muligt at lave egne kanallister.

Android TV viser indtil videre lovende takter og vi forventer at høre meget mere om planerne på CES 2015 i Las Vegas i januar. FlatpanelsDK er naturligvis på pletten. Læs vores test af Android TV, hvis du allerede nu vil vide mere om hvad du skal forvente.

- Kilde: Google Play via Android PoliceFlere nyheder

HBO Max erkender udfordringer og lover bedre brugeroplevelse, streamingkvalitet

22 Oct 2021 |

Panasonic rykker al TV-produktion fra egen fabrik til partner

22 Oct 2021 |

Ny 'Paranormal Activity' skipper biografen og kommer på Paramount+

22 Oct 2021 |

Dolby Vision 120Hz firmware klar til 2020 LG OLED TV (CX, GX)

21 Oct 2021 |

B&O's Beosound Stage soundbar findes nu også i lysegrå

21 Oct 2021 |

F1 TV app er landet på Apple TV

20 Oct 2021 |