Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBlockbuster er lanceret som digital filmbutik - FlatpanelsDK

Blockbuster er lanceret som digital filmbutik

10 Dec 2014 | Rasmus Larsen |

TDC har slået dørene op for Blockbuster kl. 10.00 i dag - på nettet vel og mærke. Du kan streame over 6500 titler indenfor film og tv-serier i HD fra den digitale filmbutik, som lægger ud på Smart TV, spilkonsol, mobil, tablet og PC.

Blockbuster er lanceret

Blockbuster har som sådan intet at gøre med de lukkede butikker - ud over navnet. Det er TDC’s nye filmbutik på nettet, hvor du kan leje og købe film og tv-serier enkeltvis, alt sammen digitalt.

Blockbuster er lanceret i dag med dansk og udenlandsk indhold. Der er 5000 film at vælge imellem, heraf 800 danske, hvilket ifølge TDC gør det til Danmarks største katalog. Men Blockbuster er ikke bare størst; en ny aftale gør nemlig, at Blockbuster giver premiere på visse danske film - f.eks. Fasandræberne - 2 uger før de udgives på DVD/Blu-ray, hvilket i den grad er den omvendte situation i forhold til tidligere.

Blockbuster på iPad


En helt ny premierefilm koster 49 eller 39 kr. at leje og 169 eller 139 kr. at købe, så man kan se den så mange gange man vil. Ældre ”katalogfilm” er lidt billigere og koster typisk 19-29 kr. at leje og 79-119 kroner at købe.

Tv-serier kommer med fra januar og kan købes enten enkeltvis for 9-25 kr. eller for 100-250 kr. for en hel sæson. Herudover kommer der et klippekort til 3 film for 99 kr.

Se med i HD på en række enheder

Blockbuster kræver ingen speciel internetforbindelse eller tv-pakke på forhånd. Alle danskere kan se med så længe de blot har forbindelse til internettet. Tjenesten kan ses på Smart TV (2012 og frem) fra Samsung, iPhone og Android-mobiler, PlayStation 4, iPad og Android-tablets samt PC og Mac via internetbrowseren.

Der kommer senere apps til LG, Sony, Panasonic og Philips Smart TV samt PlayStation 3 og Chromecast.

Blockbuster devices


Filmene leveres i HD-kvalitet på de enheder, som understøtter det, men det kræver også, at du har en hurtig internetforbindelse, som kan trække det. TDC anbefaler minimum 10 Mb/s.

Blockbuster er lanceret i en beta-version i dag og du kan prøve den på www.blockbuster.dk eller ved at hente app’en til mobil, spilkonsol eller Smart TV. Der medfølger 3 film i velkomstgave. Når du har gjort det, så del din oplevelse med os andre herunder.

Vil du læse mere om teknik eller fremtiden for Blockbuster, så se vores artikel her.Flere nyheder

HBO Max erkender udfordringer og lover bedre brugeroplevelse, streamingkvalitet

22 Oct 2021 |

Panasonic rykker al TV-produktion fra egen fabrik til partner

22 Oct 2021 |

Ny 'Paranormal Activity' skipper biografen og kommer på Paramount+

22 Oct 2021 |

Dolby Vision 120Hz firmware klar til 2020 LG OLED TV (CX, GX)

21 Oct 2021 |

B&O's Beosound Stage soundbar findes nu også i lysegrå

21 Oct 2021 |

F1 TV app er landet på Apple TV

20 Oct 2021 |