Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouTube-app på Apple TV får tiltrængt ansigtsløft - FlatpanelsDK

YouTube-app på Apple TV får tiltrængt ansigtsløft

10 Dec 2014 | Rasmus Larsen |

YouTube-app’en på Apple TV har hidtil ikke været noget at skrive hjem om, men den har netop fået en tiltrængt grafisk og funktionel overhaling. Den dårlige nyhed? Videoreklamer.

Ny YouTube-oplevelse på Apple TV

Apple TV nærmer sig tre år uden en hardware-opdatering, men Apple tilføjer løbende nye apps. Det fleste apps er forbeholdt amerikanerne, men den seneste får vi også gavn af her i Danmark. Den vedrører nemlig YouTube, som vi vel alle stifter bekendtskab med i hvert fald et par gange månedligt.

Den nye app har fået et tiltrængt ansigtsløft, der giver bedre inddeling i kategorier og flottere præsentation af det kæmpe katalog, som findes på YouTube.





Der er også en række funktionelle ændringer, såsom en bedre søgemaskine, der foreslår ordene før du har tastet dem til ende. Det er blevet nemmere at tilmelde sig kanaler (PS: Flatpanels er på YouTube) og du får nu også personlige anbefalinger på indhold baseret på hvad du hidtil har set. På mange måde minder opdateringen om hvad vi for nylig så på Nexus Player med Android TV; dengang roste vi oplevelsen.

Den dårlige nyhed? YouTube på Apple TV serverer nu også videoreklamer før mange videoer. Det var ikke tilfældet før, hvor Apple TV var en af de få bokse som slap fri.

YouTube-app’en på Apple TV understøtter naturligvis stadig Airplay fra en iPhone eller iPad. Tre andre nye apps er også tilføjet, men kun til amerikanerne.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Rygte: PS5 Pro bliver tre gange så kraftig som PS5

18 Mar 2024 |

Første danske streaming-apps bekræftet til FireTV

18 Mar 2024 |

DRs nye tv-arkiv 'Gensyn' åbner i dag på DRTV

15 Mar 2024 |

Ny Beoconnect Core forbinder gamle B&O højttalere til ethvert TV

15 Mar 2024 |

TCL's næste flagskib forventes at have 14000 miniLED zoner, 6500 nits

13 Mar 2024 |