Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBlack Friday 2014 sker på fredag d. 28 - FlatpanelsDK

Black Friday 2014 sker på fredag d. 28

24 Nov 2014 | Rasmus Larsen |

Den amerikanske Black Friday er for alvor kommet til Danmark. Det sker på fredag d. 28. november og der vil være masser af tilbud på f.eks. elektronik. FlatpanelsDK har hørt lidt omkring og kan bekræfte, at de fleste forhandlere støtter op om Black Friday 2014.

Opdatering: Oversigten over bedste Black Friday 2016 tilbud er online

Black Friday 2014 i Danmark

Den amerikanske Black Friday-tradition med vilde rabatter er i den grad slået igennem i Danmark efter at visse forhandlere så småt startede for to år siden. I år ser Black Friday ud til at blive markant større end sidste år, og der lægges op til masser af tilbud på fladskærms-tv, mobiltelefoner, tablets og meget andet.

Black Friday


FlatpanelsDK har lavet en lille rundspørge og vi kan bekræfte, at Fona, Wupti, Elgiganten, Komplett, CDON, Coolshop, AV Connection, Proshop, Computer City og Apple alle vil have masser af Black Friday-tilbud. Vi afventer svar fra Bilka, som dog var med sidste år (opdatering: Bilka er med). Flere større indkøbscentre bekræfter også, at de holder Black Friday på dagen.

Black Friday løber i år af stablen på fredag d. 28. november - og kun denne dag. FlatpanelsDK samler i den forbindelse alle de bedste tilbud i en stor Black Friday aktivitet på forsiden. Du kan hjælpe os med tips!

Meld dig også til vores Facebook eller twitter, nyhedsbrev, RSS eller Nyhedsbrev for at få besked, når det går løs.Flere nyheder

Test: Apple TV 4K 2021

18 Jun 2021 |

Disney forbigår igen biograferne med ny Pixar-film i dag

18 Jun 2021 |

Power vil åbne yderligere 18-22 butikker de næste 4 år

18 Jun 2021 |

Nvidia Shield får Googles nye Android TV brugerflade

18 Jun 2021 |

Ingen 120Hz Dolby Vision gaming på Xbox? LG, Sony & Panasonic svarer

17 Jun 2021 |