Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGoogle Nexus Player med Android TV modtaget - FlatpanelsDK

Google Nexus Player med Android TV modtaget

11 Nov 2014 | Rasmus Larsen |

Vi har modtaget Google’s nye Nexus Player til test. Den lille sorte tv-boks er den første med Google’s lovende Android TV-platform, der også skal indbygges i Smart TV næste år. Android TV har apps til streamingtjenester såvel som spil.

Nexus Player modtaget

Efter Google TV-projektet fejlede på spektakulær vis, prøver Google igen med Android TV-platformen. Der kommer tv-bokse, spilkonsoller såvel som Smart TV. Tænk på Android TV som Google’s tv-platform, ligesom Android er det for mobiler og tablets i dag. Mange forskellige producenter vil bygge Android TV-produkter, men kun Android-apps og spil, der er optimeret til tv-skærmen, kommer med. Vi har også spilcontrolleren.
Læs mere om Nexus Player her

Google Nexus Player


Få direkte besked, når anmeldelsen er online ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, Facebook eller twitter eller RSS.

Er der emner, som brugere mener, vi skal undersøge ekstraordinært i forbindelse med anmeldelsen, kan det ønskes her i nyheden vha. kommentarfunktionen.

Nexus Player produceres af Asus og kan pt. kun købes på Google Play for $99. Den er ikke lanceret officielt i Danmark endnu, men Android TV-platformen kommer til Danmark senere.Flere nyheder

Sony udruller nu Apple TV app bredt på 2020, 2019 & visse 2018 TV

27 Nov 2020 |

Sony ZG9 understøtter nu HDMI 2.1 4K120 med PlayStation 5

27 Nov 2020 |

YouTube streamer nu i 8K til Android TV (med Android 10, AV1)

26 Nov 2020 |

Viasat varsler prisstigninger fra 2021

26 Nov 2020 |

Xbox app kan lande på Smart TV i 2021, siger Xbox-chefen

25 Nov 2020 |