Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLoewe lancerer nye Ultra HD-tv & et buet Masterpiece - FlatpanelsDK

Loewe lancerer nye Ultra HD-tv & et buet Masterpiece

26 Sep 2014 | Rasmus Larsen |

Efter store finansielle udfordringer igennem det seneste år er der nu så småt ved at falde ro på sagerne hos tyske Loewe. Nu lancerer man en række nye tv-skærme, inklusiv en buet Masterpiece-model.

Nye tv-skærme fra Loewe

Vi så de nye skærme på IFA tidligere på måneden og henover de kommende måneder lander de nye produkter i butikkerne. Højdepunktet hos Loewe var den nye buede Masterpiece-model, som stod på en scene for sig selv og roterede.

Masterpiece-tv’et på 65” kan tilpasses som man ønsker det, blandt andet bagsiden og højttalerstoffet.

Loewe Individual-serien, som har kørt gennem mange år, udfases nu fuldstændig. I dens sted placerer man en ny Reference-model, som tilsvarende kan individualiseres efter behag med f.eks. forskellige stande – tilpasningsmulighederne er dog ikke lige så omfattende.

Reference er et Ultra HD-tv, som også har 2x60W højttalere indbygget og herudover en 5.1 lyddekoder, der kan håndtere både Dolby TrueHD og DTS-HD. På billeddelen understøttes HDMI 2.0 såvel som HEVC, der er påkrævet til at streame i 4K. Det oplyses dog ikke om Netflix 4K understøttes.

Loewe Reference


Reference kommer i 55 og 65 tommer i sort, sølv eller hvid.

Billigere Loewe-modeller

Loewe lancerer samtidig nye modeller i deres billigere Art og Connect-serier. Art-serien præsenteres som ”verdens hurtigste til at skifte tv-kanaler”.

Loewe Art


For både Connect og Art er der tale om Ultra HD-skærme med de nødvendige HDMI 2.0 og HEVC-komponenter. Herudover peger Loewe på mere fyldig lyd end den typiske fladskærm og bedre byggematerialer. Connect-modellerne tilføjer desuden indbygget harddisk og triple-tuner, så du kan optage to programmer imens du ser et tredje. Connect kan også streame optagelser til andre tv i hjemmet og du kan starte optagelser selvom du er ude af hjemmet via mobilen.

Loewe Connect kommer i ”petrol blue”, “chrome silver”, cappuccino og sort i 40, 55 og 65 tommer. Art kommer i ”chrome silver” og sort i 40, 48 og 55 tommer.

Loewe Connect


Ny TV platform

Alle de nye Loewe-skærme er bygget på en ny software-platform og en række ældre modeller får opdateringen via en USB-nøgle. Den nye platform muliggør hurtigere kanalskift, programmering af optagelser fra en mobil, en nye ”tv2move”-funktion, som gør de muligt at se dine tv-kanaler på en telefon eller tablet og meget andet.

Den nye platform med navnet Loewe Assist Media 2015 bliver byggestenen for fremtidige skærme fra den tyske producent. Den giver også adgang til streamingtjenester indenfor musik og tv via apps.

De danske priser og lanceringsdatoer for Loewe’s fire nye modelserier kendes endnu ikke, men de begynder at rulle ud i de første lander i de kommende måneder.Flere nyheder

Sony udruller nu Apple TV app bredt på 2020, 2019 & visse 2018 TV

27 Nov 2020 |

Sony ZG9 understøtter nu HDMI 2.1 4K120 med PlayStation 5

27 Nov 2020 |

YouTube streamer nu i 8K til Android TV (med Android 10, AV1)

26 Nov 2020 |

Viasat varsler prisstigninger fra 2021

26 Nov 2020 |

Xbox app kan lande på Smart TV i 2021, siger Xbox-chefen

25 Nov 2020 |