Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFilmlejning.dk vil holde Blu-ray-udlejning i live - FlatpanelsDK

Filmlejning.dk vil holde Blu-ray-udlejning i live

24 Sep 2014 | Rasmus Larsen |

Efter Blockbuster lukkede og slukkede er det blevet sværere at leje Blu-ray-film til stuealteret. Filmlejning.dk vil gerne holde live i ”udlejning af Blu-ray-film – indtil streaming bliver godt nok”.

Udlejning af Blu-ray-film via posten

Der er ikke tale om en ny kæde af butikker eller et storstilet projekt med investorer i ryggen, men nærmere end slags filmklub for entusiaster, som gerne vil opleve deres film med bedst mulig billed- og lydkvalitet. Den oplevelse findes stadig kun på Blu-ray-skiver, selvom streamingtjenester er blevet populære landet over.

Filmlejning.dk


Det er Brian Kristoffersen, som står bag konceptet. Han siger:
- ”Jeg håber det kan give lidt lettelse hos de entusiaster, som ikke har muligheden for at leje fysiske film andre steder i deres nærområde”

Konceptet fungerer ved, at man sender sin ordre per mail eller SMS, hvorefter man betaler via bank eller MobilePay. Når ordren og betalingen er bekræftet sendes filmene afsted med en returkuvert vedlagt til tilbagelevering. Filmene kan også afhentes på adressen, men kun efter aftale. Det er ikke muligt at møde uanmeldt op.

Lige nu er kataloget begrænset, men det vil løbende blive udvidet. Der er fokus på premierefilm og der kommer en række nye titler ind i oktober. Lejeprisen per film er 40 kroner + fragt (2x9 kroner).

Filmlejning.dk er i luften nu. Er du nysgerrig omkring konceptet så kan du læse mere på www.filmlejning.dk. Følg også debatten i forummet her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |