Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLibratone DIVA er både soundbar og streamer - FlatpanelsDK

Libratone DIVA er både soundbar og streamer

21 Sep 2014 | Rasmus Larsen |

Danske Libratone er på banen med en ny højttaler kaldet DIVA. Soundbaren er skabt til at hænge under tv-skærmen, men har også en række streamingfunktioner indbygget, herunder Airplay og Spotify Connect.

LIbratone DIVA er ny soundbar

Libratone har gennem et par år solgt deres Lounge som en slags soundbar til tv’et, men DIVA er den første deciderede soundbar, der er skabt til at hænge direkte under tv’et. Dens bløde, afrundede kanter passer ind i moderne stuer, mener LIbratone.

Libratone DIVA


DIVA kan tilsluttes til tv’et via optisk lydkabel og lydvolumen kan justeres via en medfølgende fjernbetjening eller tv’ets fjernbetjening, hvis denne kan lære kommandoer. Der findes også en app til smartphones, som kan indstille lydprofiler til soundbaren.

Herudover er der indbygget en række streamingfunktioner, så DIVA også kan bruges til musik. De omfatter Airplay, DLNA, Bluetooth, Spotify Connect og HTC Connect. Det gør det nemt at streame musik fra en telefon eller tablet. Ejer man en Apple TV, kan man også afspille tv-lyden fra f.eks. Netflix og iTunes trådløst til tv’et via Airplay.

Libratone DIVA


- ”På trods af det slanke udtryk er Libratone DIVA en meget kraftig højttaler. Spækket med de bedste komponenter og 225W digital forstærkning, kan den nemt fylde selv store rum med fantastisk lyd” siger Jan McNair, Libratones COO

Soundbaren kan imitere surroundlyd - hvad LIbratone kalder 360-grader FullRoom-lyd - vha. en række enheder og reflektorer med form som muslingeskaller, der hjælper med sprede lyden i rummet. Der er også en indbygget subwoofer, som skal lægge bunden i lyden.

Libratone DIVA leveres som standard i “Pepper Black”-uld, men andre covers kan købes separat. Den lander i butikkerne i midten af oktober til 5.995 kroner. Der medfølger vægophæng.Flere nyheder

Sony udruller nu Apple TV app bredt på 2020, 2019 & visse 2018 TV

27 Nov 2020 |

Sony ZG9 understøtter nu HDMI 2.1 4K120 med PlayStation 5

27 Nov 2020 |

YouTube streamer nu i 8K til Android TV (med Android 10, AV1)

26 Nov 2020 |

Viasat varsler prisstigninger fra 2021

26 Nov 2020 |

Xbox app kan lande på Smart TV i 2021, siger Xbox-chefen

25 Nov 2020 |