Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDe nye Logitech Harmony kan styre hele hjemmet - FlatpanelsDK

De nye Logitech Harmony kan styre hele hjemmet

19 Sep 2014 | Rasmus Larsen |

Logitech har præsenteret nye versioner af deres Harmony universalfjernbetjeninger. De kan stadig styre alle dine video- og lydprodukter, men nu tager Logitech også skridtet ind i styring af hjemmet, såsom lys, termostater, intelligente låse og meget andet.

Harmony Living Home

Logitech samler nu deres mest avancerede fjernbetjeninger under "Harmony Living Home" for at signalere, at de er på vej ind i ”smart home”- territorie. Samtidig sender Logitech nye version af deres Harmony-fjernbetjeninger på gaden, som erstatter de nuværende.

Harmony Ultimate


Den nye Harmony Ultimate fremstår stort set uændret med en 2,4-tommer touch-skærm, som kan opsættes efter behag. Der er også en app til smartphones med mange af de samme funktioner. Harmony Ultimate skal koste $350 dollars i USA, men den danske pris kendes ikke. Herudover kommer der også en ny, billigere Harmony Home Control uden en touch-skærm, som skal koste £150 dollars. Begge to leveres med Harmony Hub.

Harmony Home


Hvis du i stedet vil styre hele hjemmet udelukkende ved hjælp af din smartphone eller tablet, kan du købe Harmony Hub separat. Den sælges for $100 dollars. Det er en lille enhed, som styrer ting omkring sig uanset om de kommunikerer via WiFi, infrarød, Bluetooth eller RF. Der understøttes Android og iOS og der kræves ingen PC til opsætning. Android-app’en er tilgængelig nu og iOS-versionen kommer meget snart.

Logitech bekræfter understøttelse af August, Honeywell, Kwikset, Lutron, Nest, PEQ, Philips Hue, Schlage, SmartThings, Sylvania, Yale and Zuli. Herudover vil Logitech sende en Extender på gaden, som gør det muligt at tilslutte enheder baseret på ZigBee og Z-Wave platformene. Den kommer i december for $129 dollars.

De nye fjernbetjeninger er fortsættelsen på sidste års versioner, som vi lavede en dybdegående test af her.Flere nyheder

Sony udruller nu Apple TV app bredt på 2020, 2019 & visse 2018 TV

27 Nov 2020 |

Sony ZG9 understøtter nu HDMI 2.1 4K120 med PlayStation 5

27 Nov 2020 |

YouTube streamer nu i 8K til Android TV (med Android 10, AV1)

26 Nov 2020 |

Viasat varsler prisstigninger fra 2021

26 Nov 2020 |

Xbox app kan lande på Smart TV i 2021, siger Xbox-chefen

25 Nov 2020 |