Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG trækker sig fra plasma-tv i nærmeste fremtid - FlatpanelsDK

LG trækker sig fra plasma-tv i nærmeste fremtid

29 Aug 2014 | Rasmus Larsen |

Det kommer næppe som en overraskelse efter at Panasonic og Samsung har truffet lignende beslutninger, men LG bekræfter nu overfor koreanske medier, at de vil trække sig ud af plasma-tv i nærmeste fremtid.

LG dropper også plasma-tv

Panasonic producerede det sidste plasma-tv i slutningen af 2013 og Samsung indstiller produktionen af ​​plasma-tv ved udgangen af november.

Efterspørgslen på plasma-tv har været dalende de seneste år i takt med at LCD-TV er blevet billigere, bedre og tyndere. DisplaySearch anslog tidligere, at der i 2015 vil blive solgt 5 millioner plasma-tv i forhold til 10 millioner i 2013. LG’s exit-planer ændrer sandsynligvis på det estimat.

Et af LG’s sidste plasma-tv“ title=


LG er den sidste af de store producenter, som trækker stikket til plasma-tv. Det efterlader kinesiske Changhong alene, men de producerer kun til det lokale kinesiske marked.

- ”We are internally conducting a study on when we should suspend the PDP business,” siger Ha Hyun-hwoi fra LG home entertainment til Yonhap News. "We will make an official announcement on the issue in the future.”

LG fortsætter produktionen af LCD-paneler og opruster i øjeblikket aggressivt på OLED-teknologi, som forventes at blive den næste store skærmrevolution.

- Kilde: Yonhap

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |