Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung bringer mere 4K-indhold til Smart TV - FlatpanelsDK

Samsung bringer mere 4K-indhold til Smart TV

28 Aug 2014 | Rasmus Larsen |

Samsung melder, at de har indgået partnerskaber med en række streamingtjenester, som skal bringe mere 4K-indhold til deres Smart TV. Amazon’s 4K-tjeneste lanceres “globalt” til oktober og flere lokale europæiske tjenester er også med på vognen.

Samsung lover mere 4K-indhold

Mens vi stadig venter på en 4K Blu-ray-standard, så er Netflix et af de eneste steder, hvor ejere af Ultra HD-tv reelt kan nyde 4K-indhold ubesværet. Men Samsung lover mere på deres Smart TV.

Samsung UHD partnere


I en pressemeddelelse forlyder det, at den amerikanske gigant Amazon lancerer en 4K-streamingtjeneste globalt til oktober, og at app’en vil komme til Samsung’s UHD Smart TV. Amazon’s Prime streamingtjeneste er i dag tilgængelig i USA, England, Japan og Tyskland, så det er uklart, hvad Samsung mener med “globalt”. Herudover vil maxdome i Tyskland, Wuaki.tv i Spanien/England og Chili i Italien alle introducere 4K-indhold inden længe.

På europæisk plan arbejder Samsung desuden på at tilbyde koncerter i den utrolige opløsning via Vienna Opera app’en. Der er planlagt 10 forestillinger i sæsonen 2014/15. Samsung nævner igen deres planer om at sælge en UHD-harddisk med Hollywood-film, men der er stadig ingen konkrete detaljer.

Endelig melder Samsung, at de samarbejder med SCSA (Secure Content Storage Association) om at udvikle en standard til sikker opbevaring på harddiske, så det vil være muligt at skabe 4K-filmtjenester, hvor man downloader film ned på en harddisk, der er tilsluttet til tv’et.

Samsung vil vise nogle af sine nye partnerskaber frem på IFA 2014 i næste uge.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |