Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung lancerer 4K OLED-TV i år - rygte - FlatpanelsDK

Samsung lancerer 4K OLED-TV i år - rygte

07 Jul 2014 | Rasmus Larsen |

Midt i rygtestrømmen om, at Samsung har sat sine planer for OLED-TV på pause, forlyder det nu, at Samsung i stedet har planer om at lancere et 4K OLED-TV inden årets udgang. Det skriver ETNews.

Er Samsung inde eller ude?

Ryget vil vise, at Samsung har stoppet produktionen af OLED TV, men ifølge ETNews, så er det ingenlunde tilfældet, da Samsung i stedet planlægger at lancere et 4K OLED-TV senere på året.

De blandede signaler er svære at tyde, men Samsung sagde dog sidste år, at det vil tage længere tid at bringe omkostningerne på OLED-TV ned end hidtil forventet. ETNets nævner intet om størrelsen på skærmen eller prisen, men vi ved fra tidligere, at Samsung er i stand til at producere 4K OLED-TV, da de allerede har fremvist en protyope.

Samsung 4K OLED TV


Omvendt kan det også blot være et forsøg på at tage en smule af LG’s omtale, så de ikke løber med al berømmelsen. LG sælger i dag et 55” OLED-TV til under 30.000 kroner og vil lancere 65 og 77” OLED-TV til oktober.

Det er ikke første gang, at vi hører dette rygte. Analysefirmaet DisplaySearch skrev tidligere: "Samsung VD decided to try OLED TV again with a 55″ 4K OLED TV. In our view, this is well timed for IFA and a big PR campaign", men DisplaySearch har sidenhen fjernet teksten fra deres MarketWise notat.

Hvis rygterne taler sandt, hører vi nok mere fra Samsung på IFA 2014 i Berlin til september. Men Samsung har brug for mere end blot endnu en prototype.

- Kilde: ETNews

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |