Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLibratone er solgt - vil nu udvide på bl.a. tv-lyd - FlatpanelsDK

Libratone er solgt - vil nu udvide på bl.a. tv-lyd

27 Jun 2014 | Rasmus Larsen |

Den danske succeshistorie Libratone er solgt for et trecifret millionbeløb til en asiatisk investorgruppe. Nu skal Libratone gøres global og desuden fokusere på tv-lyd og hovedtelefoner. Det skriver EPN.

Libratone er solgt og vil udvide

Libratone kom til i 2009 og har med raketfart opbygget et solidt brand baseret på trådløse højttalere; først til Apple-enheder og senere også til Android. Nu er der kommet nye investorer bag og virksomheden skal gøres global. De er netop gået ind i Kina.

Libratone vil udvide til tv-lyd


- ”I dag sælger vi højttalere, som primært skal bruges i hjemmet. Vi kommer til at brede os ud over andre kategorier, som for eksempel hovedtelefoner og tv-lyd. Der er en hel række kategorier, hvor vi i dag ikke er en spiller, men som vi vil satse på i fremtiden,” siger Tommy Andersen til epn.dk

Salget giver flere ressourcer og de skal blandt andet bruges til at udvide til tv-lyd og hovedtelefoner. Hvad ”tv-lyd” præcist indebærer, præciseres ikke, men Libratone sælger allerede i dag en stor soundbar-agtig højttaler til bl.a. tv-skærme kaldet Lounge.

Libratone’s højttalere virker også trådløst sammen med Apple TV, når man ser film på f.eks. Netflix og iTunes.

- ”Ambitionen er at blive et førende audiobrand på verdensplan. Det er det, som hele salget handler om,” siger Tommy Andersen.

Hvad salgsprisen præcist lyder på, vides ikke, men den er "pænt trecifret".

- Kilde: EPNFlere nyheder

Samsungs "Neo QLED" står til at blive en tak dyrere end 2020 TV

19 Jan 2021 |

Microsoft udsender liste over eksklusiv-titler til Xbox i 2021

19 Jan 2021 |

Apple TV+ forlænger igen prøveperioden – nu til juli 2021

18 Jan 2021 |

MoreTV hæver prisen & genindfører mulighed for app

18 Jan 2021 |

TCL lover Android 11 til 2019 & 2020 Android TV

18 Jan 2021 |

WandaVision skyder i dag det store Marvel-show i gang på Disney+

15 Jan 2021 |