Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLibratone er solgt - vil nu udvide på bl.a. tv-lyd - FlatpanelsDK

Libratone er solgt - vil nu udvide på bl.a. tv-lyd

27 Jun 2014 | Rasmus Larsen |

Den danske succeshistorie Libratone er solgt for et trecifret millionbeløb til en asiatisk investorgruppe. Nu skal Libratone gøres global og desuden fokusere på tv-lyd og hovedtelefoner. Det skriver EPN.

Libratone er solgt og vil udvide

Libratone kom til i 2009 og har med raketfart opbygget et solidt brand baseret på trådløse højttalere; først til Apple-enheder og senere også til Android. Nu er der kommet nye investorer bag og virksomheden skal gøres global. De er netop gået ind i Kina.

Libratone vil udvide til tv-lyd


- ”I dag sælger vi højttalere, som primært skal bruges i hjemmet. Vi kommer til at brede os ud over andre kategorier, som for eksempel hovedtelefoner og tv-lyd. Der er en hel række kategorier, hvor vi i dag ikke er en spiller, men som vi vil satse på i fremtiden,” siger Tommy Andersen til epn.dk

Salget giver flere ressourcer og de skal blandt andet bruges til at udvide til tv-lyd og hovedtelefoner. Hvad ”tv-lyd” præcist indebærer, præciseres ikke, men Libratone sælger allerede i dag en stor soundbar-agtig højttaler til bl.a. tv-skærme kaldet Lounge.

Libratone’s højttalere virker også trådløst sammen med Apple TV, når man ser film på f.eks. Netflix og iTunes.

- ”Ambitionen er at blive et førende audiobrand på verdensplan. Det er det, som hele salget handler om,” siger Tommy Andersen.

Hvad salgsprisen præcist lyder på, vides ikke, men den er "pænt trecifret".

- Kilde: EPNFlere nyheder

Medie: LG Display øger produktionen af OLED TV-paneler

14 May 2021 |

LG 2021 OLED TV er landet i butikkerne

12 May 2021 |

Hollywood satte langt færre film i produktion sidste år

12 May 2021 |

Status på Ultra HD Blu-ray

11 May 2021 |

LG har skabt ultra-kompakt Eclair soundbar

11 May 2021 |

Test: LG C1 OLED

10 May 2021 |