Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonViaplay genopstår med bedre indhold - FlatpanelsDK

Viaplay genopstår med bedre indhold

23 Jun 2014 | Tommy Lindegaard |

Viaplay vil genintroducere deres streaming tjeneste som en bedre og mere moderne løsning som spænder over TV og serier, til børnefilm og e-sport. Viaplay's apps får nyt, mere brugervenligt design.

Viaplay er blevet forbedret

Viasat har været gode til almindeligt flow-TV, men deres første forsøg på en Netflix konkurrent, Viaplay, var lidt et halvhjertet forsøg og tjenesten blev aldrig den succes Viasat havde håbet.

Nu kommer Viaplay igen med en stor opdatering, som giver en forbedret app, der indeholder en del nye funktioner. Her op til ferien er ”Offline mode” interessant, hvor du kan have film og serier gemt offline i op til 30 dage. Man kan desværre ikke få TV-programmer offline, men der er 4 timers ”catch-up” og Viaplay har småklip og resumer som man kan se efterfølgende.Viaplay har lavet et helt nyt design til deres apps, som er mere brugervenligt og ved at bruge AirPlay eller Chromecast, kan du starte en film og sende det til dit TV fra din tablet. Samtidig kan du bruge din tablet til at browse relevante film så de er klar, når det du ser, er færdigt.

Viaplay vil også i højere grad åbne armene for andre platforme og så vidt muligt frigive apps på alle smart TV. Lige nu er der apps til iOS, Android, Xbox og PlayStation og de får en ny app, som indeholder de nye funktioner og designændringer.

Viaplay ved, at interaktion med TV er en vigtig ting i 2014, og efter sommerferien vil de gå mere ind i Facebook-anbefalinger fra venner, lidt a la Spotify. Hvordan den løsning kommer til at udarte sig, ved vi desværre ikke endnu, men Viaplay er hvert fald opmærksomme på, at vi bruger TV anderledes i dag, end for 10 år siden.

Vil være den mest elskede

Viaplay vil være den mest elskede premium videoservice og går efter førstepladsen. Men Viaplay ser alligevel Netflix og HBO som komplimenterende services og ikke nødvendigvis direkte konkurrenter. Fremtidens forbrugere ser både flow-TV og ser film på Viaplay eller Netflix.

Viaplay vil også gøre ventetiden kortere fra biograffilm har premiere til at de kan lejes på Viaplays liste af lej-selv-film. Normalt tager det 18-22 måneder fra biografpremieren til filmen er at finde på fx. Netflix, men Viaplay samarbejder med en hel række producenter, så serier, film og dokumentarer eksklusivt kommer hurtigere til Viaplay. Ventetiden vil være cirka 8-12 måneder - altså næsten helt år hurtigere end konkurrenterne.

Viaplay er lige nu mest for mænd, indrømmer de, men vil gøre det mere interessant for kvinder og børn, blandt andet med nye film og serier og hel sektion de kalder ”Kids Zone”. Børn er i dag de mest krævene forbrugere, så der skal være anbefalinger fra andre og næste episode skal være klar med det samme. Sådanne funktioner vil være at finde i de nye apps.

Viaplay er i dag temmelig interessant for sportsfans med deres 3+, hvor alt fra Formel 1 til Champions League fodbold bliver sendt. Men Viaplay vil også satse mere på spil og deres live TV med e-sports events. Det gør de med Viagame, som er dedikeret til e-sport og de ser spilverdenen som noget der vil gro og blive mere mainstream.

Viaplay er dog ikke kun TV, serier og film, men også radiostationer med over 20 temakanaler, som du kan bruge til motion, fest eller middagsmusik. Viaplay forsøger altså, at række længere end blot dit TV forbrug.

Viaplay er abonnentsbaseret uden binding og koster 79 kroner om måneden. Ønsker du sportskanalerne koster det dog 229 kroner, inklusiv film og serier. Du kan ikke købe sportspakken for sig, men skal altså købe hele pakken.

Prøv Viaplay gratis i en måned uden binding.Flere nyheder

Sort signal

150.000 danskere med antenne-tv kan få sort skærm 31. marts 2020

28 Feb 2020 | Rasmus Larsen |
Samsung 8K TV

Englands første live-transmission i 8K skal føre til streaming-tjeneste

28 Feb 2020 | Rasmus Larsen |
SoundSociety 2020

HiFi-messe (SoundSociety) i Aarhus denne weekend

28 Feb 2020 | Rasmus Larsen |
Samsung TV

Samsung topper globalt TV-marked for 14. år i træk

27 Feb 2020 | Rasmus Larsen |
Filmstriben Apple TV

Talsjusk: Københavnere mister ikke adgang til Filmstriben alligevel

27 Feb 2020 | Rasmus Larsen |
Discovery i sort på Telia TV

Telia varsler om muligt brud med Discovery per 3. marts

27 Feb 2020 | Rasmus Larsen |
Fjernbetjening

Andel af danske husstande uden tv-signal 4-doblet på 6 år

26 Feb 2020 | Rasmus Larsen |
Netflix top-10 lister

Netflix lancerer top-10 lister

25 Feb 2020 | Rasmus Larsen |