Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKinesiske TCL forbereder stor TV satsning i Europa - FlatpanelsDK

Kinesiske TCL forbereder stor TV satsning i Europa

19 Jun 2014 | Rasmus Larsen |

TCL udvidede til USA sidste år og gør nu klar til at rykke ind i Europa. Den kinesiske tv-producent vil lægge ud med Ultra HD-tv til overkommelige priser fra 700 Euro og op.

TCL vil ekspandere til Europa

Flere kinesiske tv-producenter har oplevet eksplosiv vækst over de sidste par år, primært drevet af et boomende kinesisk hjemmemarked. Nu drømmer kineserne om at erobre resten af verden.

TCL S7606


TCL kravler i visse måneder op som tredjestørste tv-producent på verdensplan og snart kan vi også opleve deres tv i Europa. De lancerede deres første Ultra HD-tv i USA sidste år og på samme måde lægger de ud med Ultra HD-tv i Europa. Der bliver tale om to modeller på 40 og 49 tommer, som får prisskilte på henholdsvis 700 og 1000 Euro, ifølge Hardware.info.

Skærmene er døbt S7606 og er udstyret med Ultra HD LCD-paneler fra CSOT (China Star Optoelectronics Technology), der er TCL’s egen skærmproducent. Skærmene vil også byde på Smart TV funktionalitet, tv-apps og 3D.

TCL sælger allerede skærme under Thomson og Pioneer logoerne i dag.

TCL vil afsløre yderligere deltaljer omkring den europæiske ekspansion på IFA 2014 i Berlin til september. Om Danmark er med i første bølge, vides endnu ikke.

- Kilde: Hardware.info

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |