Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTelmore satser på film og underholdning - FlatpanelsDK

Telmore satser på film og underholdning

12 Jun 2014 | Tommy Lindegaard |

Telmore lancerer mobilabonnement kaldet Telmore Play med fokus på film, musik og magasiner i en stor pakke, som du kan prøve fra på mandag.

Telmore Play: Alt-i-en-løsning

Telmore har lanceret et abonnement, som ikke har fokus på gigabytes eller taletid, men som vil fokusere på film, serier, musik, magasiner og nyheder.I alt er der 12 indholdstjenester og heriblandt er allerede nogle af Flatpanels favoritter. Med Telmores nye aboonement til 249 kroner om måneden får du adgang til HBO, Cmore Play, TV2 Play og Min bio. Sidstnævnte har fokus på børnefilm og for dem som ikke kender Cmore, så er det både filmkanaler som kører døgnet rundt, men du kan også se film og serier ligesom på plejer på HBO.

For musikelskerne er der også adgang til Telmore Musik og er der bognørder iblandt vores læsere, så for du adgang til Mofibo. Derudover kan du få inspiration i 4 magasiner: Gastro, Euroman, Eurowoman og Rum. Det er altså en god blanding af mad, mode og boligindretning. Er du mere til nyheder, og gerne med lidt dybde, så kan du læse betalingsartikler fra Ekstrabladet og Politiken.

Du får fuld adgang til de forskellige tjenester, så det er ikke kun fra din telefon eller tablet, hvor du kan se indholdstjenesterne. HBO og TV2 Play skulle efter sigende virke som det plejer fra din Xbox 360, dit Smart TV eller hvor du plejer at benytte tjenesterne.Abonnementet koster 249 kroner om måneden, men du kan prøve det i en måned for 99 kroner. Tjenesterne er ikke nultakseret, så af de 5 GB data du har, vil HBO og de andre tjenester trække på data’en.

For dem skulle være bange for at man kun kan bruge en tjeneste ad gangen, så kan vi berolige jer. Telmore vil ikke gå ind og ændre i tjenesterne, så du stadig sidde i stuen og HBO, samtidig med at du læser i magasinerne på din tablet.

Dette er kun første skridt, der kan på sigt komme flere pakker med måske flere indholdstjenester og for de skarpe læsere er det måske især Spotify, WiMP og Netflix som der mangler.

Hvordan konkurrenterne forholder sig til det nye Telmore er endnu uvist. Men med Telia kan du allerede i forvejen betale ekstra for HBO og Spotify, mens 3 har musiktjenesten Deezer.

Du kan læse mere om Telmore Play her.Flere nyheder

Disney øger indholds-investering til over 200 mia. kroner i 2022

26 Nov 2021 |

Black Friday: Opdateret med Apple Store, Humac, B&O-butikker mm.

26 Nov 2021 |

Parknet hæver priserne på tv-pakker med op til 30 kr/md.

25 Nov 2021 |

DVB klar med første tuner-specifikation til kanaler i 8K UHD

25 Nov 2021 |

Samsungs The Frame ligner et hit og nærmer sig 2 mio. solgte TV

25 Nov 2021 |