Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLogitech Harmony udvider med bl.a. Sonos-integration - FlatpanelsDK

Logitech Harmony udvider med bl.a. Sonos-integration

10 Jun 2014 | Rasmus Larsen |

Det er nu muligt at bruge din Harmony Ultimate eller Harmony Smart Control til at styre Sonos’ trådløse højttalere. Den nye app til iOS og Android kan også vise Sonos-playlister og søge i streamingtjeneste vha. stemmen.

Harmony får Sonos-integration

Logitech fortsætter med at udbygge deres universalfjernbetjeninger. De vil forbinde alle husets enheder via Harmony-produkterne. Nu udvides funktionalitet ikke blot på selve fjernbetjeningerne men også på smartphones via en app.

En af nyhederne er Sonos-integration. Med en Harmony-fjernbetjening kan du nu styre Sonos-højttalere overalt i hjemmet. Du kan også se dine Sonos-playlister på fjernbetjeningsskærmen.

Logitech Harmony


- ”Med de ekstra funktioner har vi skabt et stærkere Harmony-system, der gør det nemmere at skabe en optimal underholdning i hjemmet, både når du ønsker at lytte til dine foretrukne playlister på Sonos trådløse højttalere, eller når du vil tilpasse din Philips Hue-belysning til den perfekte lysstyrke og farve” siger Chad Thompson, senior director for marketing hos Logitech

Logitech app’en til smartphones får også en opdatering. Den har samme Sonos-integration og har desuden en ny søgefunktion til f.eks. streamingtjenester. Når du står på søgefeltet i din foretrukne filmlejebutik kan du nu med ”speech-to-text”-funktionen tale til din smartphone og få søgningen op på tv-skærmen. Det virker med Apple iPhone via Siri og Google Android via Speech Recognition.

Logitech Harmony


Opdateringen forbedrer også Harmony Hub, så den under opsætning automatisk registrerer Philips Hue-belysning, Roku-bokse og Sonos-højttalere. Opdateringen er gratis. Læs mere på www.myharmony.com.

Læs også FlatpanelsDKs test af Logitech Smart Control her.Flere nyheder

Medie: LG Display øger produktionen af OLED TV-paneler

14 May 2021 |

LG 2021 OLED TV er landet i butikkerne

12 May 2021 |

Hollywood satte langt færre film i produktion sidste år

12 May 2021 |

Status på Ultra HD Blu-ray

11 May 2021 |

LG har skabt ultra-kompakt Eclair soundbar

11 May 2021 |

Test: LG C1 OLED

10 May 2021 |