Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple rygtes på vej med OLED-smartwatch i oktober - FlatpanelsDK

Apple rygtes på vej med OLED-smartwatch i oktober

09 Jun 2014 | Rasmus Larsen |

Apples storsatsning på ”wearables”; produkter som kan bæres på kroppen, starter i oktober, hævder Nikkei. Det ur-lignende iWatch får angiveligt en buet OLED-skærm, som LG. Display skal producere.

Apple iWatch til oktober

Der har allerede været skrevet meget om Apples såkaldte iWatch, der sammen med en stor satsning på tv-markedet ligner de næste to fokusområder for elektronikgiganten.

Det forlyder, at uret får en lille berøringsfølsom 1,52” OLED-skærm, som buer omkring håndleddet. OLED-skærme kan blive papirtynde og bøjelige, hvorfor de er oplagte til f.eks. ure eller andre enheder, som kan bæres på kroppen.

LGs fleksible OLED-skærm
LG masseproducerer alle bøjelige OLED-skærme


LG.Display er tidligere blevet nævnt som leverandør af OLED-skærmene til uret. LG har allerede en større OLED-fabrik og deres nye OLED-fabrik står klar i ”anden halvdel af 2014”. Tidligere indikationer peger på, at det nærmere bliver henover sommeren fremfor sent på året, hvorfor det ikke er usandsynligt, at den bliver klar til masseproduktion før oktober. LG og Samsung er de eneste som har masseproduktion af OLED-skærme. Det ikke er usandsynligt, at begge to skal levere skærme.

Apple iWatch skal angiveligt være en del af en større satsning på sport, sundhed og kommunikation med enheder i hjemmet. Rygter sig blandt andet, at uret kan måle fysisk aktivitet, søvnmønstre, bloddata og andre ting. Apple forventes at producere mellem 3-5 millioner iWatch-enheder per måned.

Nikkei mener at vide, at iWatch præsenteres til oktober, men nævner, at planerne kan nå at ændre sig.

- Kilde: Nikkei

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |