Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung viser første Tizen Smart TV frem - FlatpanelsDK

Samsung viser første Tizen Smart TV frem

05 Jun 2014 | Rasmus Larsen |

Samsung har vist den første prototype af deres nye Tizen-baserede Smart TV frem til pressen. De nye Smart TV kombinerer direkte tv-kanaler med apps og styres vha. en fjernbetjening med bevægelsesstyring eller en smartphone.

Samsung Tizen Smart TV

For et par dage siden bekræftede Samsung, at de arbejder på en ny, ambitiøs Smart TV platform baseret på Tizen-styresystemet, som også skal bruges på Samsungs telefoner, køkkenapparater og i biler.

Tizen er udviklet i samarbejde med Intel og på Samsungs Tizen udviklerkonference viste de første gang et Smart TV baseret på systemet frem. Pocket-Lint fik snuppet et billede af tv’et.

Tizen Smart TV


Der er stadig tale en prototype så både udseende og funktionalitet kan ændre sig før tv’et kommer på markedet, men lige nu kombineres tv-kanaler med tv-apps, musik, fotos og eksterne tv-bokse. Der bruges store billedeksempler i brugerfladen og der navigeres med en bevægelsesaktiveret fjernbetjening eller via en smartphone.

- "Read my lips, they will be on the market very soon." siger Jong-Deok Choi, executive vice president hos Samsung.

Samsung har ikke afsløret præcis hvornår de nye Tizen Smart TV lanceres, men de forventes at blive præsenteret på den kommende CES 2015 messe til januar.

CNET har i videoen herunder taget et kig på tv’et.
- Kilde: Samsung, Pocket-Lint, CNETFlere nyheder

Disney+ markerer årsdag med 'Shang-Chi', ny 'Alene hjemme' mm.

22 Sep 2021 |

Rygte: YouSee tv-pakker stiger markant i pris i 2022

21 Sep 2021 |

Tv-distributøren Boxer skifter navn til Norlys

21 Sep 2021 |

Samsung The Frame får kunstværker fra Louvre inkl. Mona Lisa

21 Sep 2021 |

Apple har frigivet tvOS 15: Her er alle nyhederne

20 Sep 2021 |

Netflix rykker ind i mobil-pakkerne: Nu også hos Telia

20 Sep 2021 |