Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung's trådløse tv-højttalere starter på 2290 kr. - FlatpanelsDK

Samsung's trådløse tv-højttalere starter på 2290 kr.

29 May 2014 | Rasmus Larsen |

Samsung’s nye trådløse multiroom platform ligner en oplagt konkurrent til Sonos. Højttalerne kan også tilsluttes trådløst til Samsungs Smart TV og Blu-ray-afspillere, så du kan forbedre lyden uden at trække kabler. De kommer to højttalere til at starte med.

Samsung Multiroom

Samsung lancerer til at starte med to højttalere kaldet M7 og den lidt mindre M5. De kan opsættes i ”multiroom”-opsætninger, hvor du kan afspille musik fra f.eks. Spotify og andre musiktjenester via din smartphone eller tablet.

Samsung M5


Det i sig selv er ikke nyt. Det har Sonos gjort i flere år, men Samsung har en fordel i, at systemet også kan integreres med deres andre produkter. De kan nemlig trådløst forbindes til Samsung’s 2014 Smart TV, Blu-ray-afspillere, hjemmebiosystemer og visse soundbars. På den måde er det muligt at forbedre den flade lyd fra fladskærmen nemmere end hidtil.

M7 skal koste 2990 kroner, mens M5 skal koste 2290 kroner. De findes i hvid og sort og kan købes nu. Herudover skal man bruge en 450-kroners Hub, som tilsluttes den trådløse router i hjemmet. En såkaldt Link Mate til 2600 kroner kan koble andre, ikke-Samsung enheder på systemet.

Se også frem til en test her på FlatpanelsDK inden længe, hvor vi kigger på samspillet imellem Samsungs Multiroom-højttalere og Smart TV.Flere nyheder

Samsung Display starter produktion af 90Hz OLED til laptops

16 Sep 2021 |

2021 TV Shootout: Sony A90J vinder 'King of 4K TV' – LG ZX er 'King of 8K TV'

15 Sep 2021 |

Apple TV+ giver smugkig på efterårets nye serier & film

14 Sep 2021 |

Sonos lancerer Beam (Gen 2) soundbar med Dolby Atmos & eARC

14 Sep 2021 |

DTS-support på vej til Sonos Arc, Playbar, Beam & andre produkter

14 Sep 2021 |