Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDplay er SBS Discovery's nye streamingtjeneste - FlatpanelsDK

Dplay er SBS Discovery's nye streamingtjeneste

27 May 2014 | Rasmus Larsen |

SBS Discovery afslører i dag Dplay, som er en ny streamingtjeneste, der vil byde på indhold fra tv-kanaler såsom Kanal 5, Kanal 4, 6’eren samt Discovery-kanalerne. Dplay lanceres ”i løbet af 2014 og starten af 2015”.

Dplay lanceres i 2014

Mange andre tv-netværk har allerede lanceret deres streamingtjenester og nu kommer SBS Discovery også med på vognen. Den digitale tjeneste skal kaldes Dplay og lanceres i hele Norden.

Det fremgår ikke specifikt hvilke tv-programmer tjenesten vil byde på, men under SBS Discovery ligger i dag Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, 7’eren, Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science og Investigation Discovery.

Der lægges op til at det er live tv såvel som tv-programmer fra arkiverne på disse kanaler, som vil blive tilgængelige ”hvor og hvornår seeren ønsker det” via en streamingtjeneste.

Dplay streamingtjeneste


- ”Vi har altid været forpligtet til at give vores seere noget af det bedste og mest underholdende videoindhold der findes, og med introduktionen af Dplay har vi nu en førsteklasses digital platform med det bedste fra fiktionens og faktaens verden, som kan tilgås fra flere platforme,” siger Christian Kemp, CEO hos SBS Discovery Media.

Dplay vil blive tilgængelig på en række forskellige platforme, forventeligt produkter såsom smartphones, tablets og Smart TV. iPad, PC og Mac bekræftes i Norge, men de konkrete detaljer for Danmark er ikke afsløret endnu.

Streamingtjenesten lanceres ”i løbet af 2014 og starten af 2015”, hvilket indikerer, at den rulles ud i flere skridt.Flere nyheder

Infuse 7 frigivet til Apple TV, macOS & iOS med nyt design

06 May 2021 |

Loewe gør comeback i Norden

06 May 2021 |

Netflix's første danske film, 'Kærlighed for voksne', kommer også på TV 2

06 May 2021 |

Medie: Disney & Warner i opgør med danske biografers eksklusiv-periode

05 May 2021 |

Mangel på PS5 & Xbox konsoller kan vare året ud

05 May 2021 |

74 yderligere Xbox Series X/S spil får 60fps eller 120fps boost

04 May 2021 |