Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonWatz Me Now åbner for Airplay til Apple TV - FlatpanelsDK

Watz Me Now åbner for Airplay til Apple TV

12 May 2014 | Rasmus Larsen |

Watz Me Now, som leverer tv-kanaler via internettet, har åbnet for Airplay i seneste opdatering. Airplay gør det muligt at sende tv-kanalen hen på tv-skærmen via Apple TV-boksen. Visse tv-kanaler er dog udeladt.

Airplay på Watz Me Now

Watz Me Now leverer tv-kanaler over internettet. Ingen antennekabler og tv-bokse kræves. Fordelene ved tv-kanaler via internettet begynder nu så småt at vise med tilføjelsen af Airplay.

Airplay er et trådløst system udviklet af Apple til at få video, lyd og billeder trådløst fra en iPhone/iPad eller Macbook over på f.eks. en tv-skærm eller ud af en højttaler. Airplay kan f.eks. sende video fra en app på iPad over til tv-skærmen via Apple TV, og det er netop denne funktion, som Watz Me Now app’en nu understøtter.

Watz Me Now Airplay


Det kræver, at du åbner Watz Me Now app’en og trækker op fra bunden af skærmen på din iPhone/iPad. Herefter trykker du på ”Airplay” og vælger Apple TV. Nu har du tv-kanaler trådløst på tv-skærmen. Det virker også med det 30-dages TV-arkiv på DR’s kanaler, som Watz Me Now for nylig lancerede.

Der er dog visse undtagelser til Airplay, herunder TV2-hovedkanalen. Det skyldes rettigheder, som Watz Me Now ikke har i dag, bekræfter Watz Me Now overfor FlatpanelsDK.

Prøv Watz Me Now gratis på www.watzmenow.tv. Læs også vores første indtryk med Watz Me Now her.Flere nyheder

DR-rapport: Meget tyder på nye fald i flow-tv de næste år

21 Jan 2021 |

Usmart TV: Forsvindende apps og flygtige platforme – opdateret

21 Jan 2021 |

HBO Nordic udfases på mange Samsung Smart TV og PS3

21 Jan 2021 |

Fire små & mellemstore streaming-tjenester har nydt solid fremgang

20 Jan 2021 |

Mere streaming: Paramount+ kommer til Danmark i marts 2021 – opdateret

20 Jan 2021 |

Nvidia Shield virker nu med PS5's DualSense & Xbox Series X/S controllere

20 Jan 2021 |