Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSony's nye 4K-tv får indbygget PlayStation Now - FlatpanelsDK

Sony's nye 4K-tv får indbygget PlayStation Now

02 May 2014 | Rasmus Larsen |

Forestil dig at du kan tænde for dit tv og spille PlayStation-spil helt uden en PlayStation-boks. Det bliver en realitet, når Sony lancerer deres tre nye 4K-skærme med PlayStation Now. 

PlayStation Now i Sony TV

FlatpanelsDK var blandt de første som fik kvalitetstid i selskab med Sony’s nye storsatsning PlayStation Now, der er en streaming-baseret PlayStation-tjeneste. Idéen er at lade dig streame PlayStation-spil, uden en PlayStation-boks, direkte til dit fladskærms-tv, smartphone eller tablet.

PlayStation Now


Sony’s kommende 4K-skærme bliver de første, som har indbygget PlayStation Now funktionalitet. Du skal blot tilføje en DualShock 3 spilcontroller – den fra PlayStation 3 – og så er du klar til. Sony vil tilbyde både udlån af enkelte spil og et månedlig abonnement. Lanceringstitler omfatter blandt andet The Last of Us, God of War: Ascension, Beyond: Two Souls og Puppeteer.

Sony tror på, at PlayStation Now vil gøre det muligt for langt flere mennesker at opleve PlayStation-spil, og målet er, at "PlayStation" skal forvandle sig til en platform i stedet for en fysisk kasse. Tjenesten kan også blive et af de første unikke brugsscenarier til Smart TV.

PlayStation Now lanceres i USA til sommer. Ifølge et lækket dokument, går turen herefter til Japan og Korea i slutningen af 2014 og til Europa i starten af 2015. Er du klar?

Læs mere om PlayStation Now i vores artikel her.Flere nyheder

Oversigt: Panasonic 2022 TV

01 Jul 2022 |

Samsung lancerer nye soundbarer inkl. 11.1.4-kanals flagskib

01 Jul 2022 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i juli

01 Jul 2022 |

Omstridt rettighedsaftale om dansk tv-produktion droppes

30 Jun 2022 |

Den danske tv-konflikt: "Grådigheden er ved at tage overhånd"

30 Jun 2022 |

LG vil udfordre Apple m.fl. med 'next-gen hjemme-fitness' app til TV

30 Jun 2022 |