Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG: Vi kan lave 110" OLED TV senere på året - FlatpanelsDK

LG: Vi kan lave 110" OLED TV senere på året

28 Apr 2014 | Rasmus Larsen |

LG.Display vil være i stand til at producere 110” OLED-TV senere på året, når en ny 8G OLED-fabrik starter produktion. LG kan allerede i dag producere 8K OLED-paneler og har forbedret produktionen betydeligt. Billigere OLED-TV forventes medio 2015.

LG fortsætter OLED udrulning

LG’s Lim Joo-son fra det tekniske hold kommenterede på de seneste fremskridt indenfor OLED-teknologi og produktion i forbindelse med regnskabsaflægning i Korea. LG siger, at deres nuværende WRGB OLED-teknologi kan skaleres op i meget, meget store skærmstørrelser og meget højere opløsning.

LG kan allerede i dag producere 8K OLED-paneler, men indrømmer, at den høje pixeltæthed kommer på bekostning af levetiden, hvorfor de også søger at udvikle bedre organisk materiale til OLED-panelerne.

LG 77-tommer 4K OLED-TV


Under regnskabsfremlæggelsen bekræftede LG også, at deres nye 8. generation (8G) M2 OLED-fabrik vil starte produktion i anden halvdel af 2014 – som oprindeligt planlagt. Når denne fabrik står klar, vil LG kunne producere gigantiske 110-tommer OLED-TV – fire gange større end de nuværende 55-tommer OLED-TV. LG’s kommende 4K OLED-TV vil også blive produceret på denne fabrik.

Lavere priser og bedre produktion

En anden talsmand for LG.Display fortalte, at LG nu har nået et udnyttelsesprocent på 70 %, hvilket vil sige, at 70% af de OLED-paneler som produceres, kan sælges som egentlige produkter. Rygter i branchen foreslog for nogle måneder siden, at dette var tilfældet, men det blev mødt med en del skepsis.

Idet LCD-markedet forventes at gå ind i en fase med lav vækst, agter LG desuden at omdanne flere LCD-fabrikker til OLED-fabrikker, i stedet for at bygge nye produktionsanlæg.

Samsung mener at have en lavere udnyttegrad på 40-50 % og det forlyder også, at Samsung har standset produktionen af OLED.

Endelig fortalte LG, at man skal forvente flere kinesiske OLED-TV i den kommende tid. Det er LG.Display, som leverer OLED-panelerne til de kinesiske producenter i et forsøg på at øge produktionsvolumen og sænke omkostningerne.

LG beder os desuden om at være tålmodige, da det stadig vil tage lidt tid før OLED-TV i mellemprissegmentet er økonomisk rentable for dem, men de forventer dog betydelige prisfald i midten af 2015.

- Kilde: ETnews & China.com via OLED-info.comFlere nyheder

YouSees nultakst på egne tjenester puster til debat om net-neutralitet

26 Jan 2021 |

Analytiker: Hold øje med niche-streamerne

26 Jan 2021 |

LG gør webOS tilgængeligt for andre TV-mærker under licens

25 Jan 2021 |

YouTube streamer nu i HDR på Xbox

22 Jan 2021 |

Nordisk Film: Biograf-eksklusivitet står ikke til diskussion

22 Jan 2021 |

'No Time to Die' og andre storfilm udsat på ny

22 Jan 2021 |