Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTDC overtager Blockbuster, gør klar til lancering - FlatpanelsDK

TDC overtager Blockbuster, gør klar til lancering

14 Apr 2014 | Rasmus Larsen |

TDC har som bekendt købt Blockbuster-navnet. De overtager ingen butikker, men vil i stedet bruge Blockbuster-brandet til en streamingtjeneste. TDC er nu ved at klargøre lanceringen og hjemmesiden har skiftet klæder.

TDC gør klar til Blockbuster-lancering

Blockbuster.dk er ændret, hvilket er første tegn på TDC’s overtagelse. Hjemmesiden er blevet til en teaser for den kommende streamingtjeneste. Det er muligt at skrive sig op og få første lejefilm for 0 kroner.

TDC skriver:
- ”BLOCKBUSTER har altid været garant for alle de store premierefilm, et stort favoritkatalog og hjemlig filmhygge. Det holder vi fast i. Med popcorn, venner, familie eller alene under dynen.”

Blockbuster


TDC har tidligere meldt ud, at de vil lancere i ”første halvdel af 2014”. Det er fortsat planen, bekræfter Ib Konrad Jensen, Pressechef i TDC, overfor FlatpanelsDK. TDC vil dog ikke kommentere på, hvilke platforme Blockbuster vil fungere på.

Blockbuster vil ikke blive en abonnementsbaseret tjeneste. Tjenesten beskrives i stedet som ”digital filmudlejning”, hvor man betaler per lejefilm. Kataloget vil omfatte helt nye premierefilm, som ikke findes på abonnementstjenester. TDC er allerede markedsledende med over 50 % på digitale lejefilm på trods af, at deres nuværende lejetjeneste er ikke bredt tilgængelig på forskellige platforme.

Det er uklart hvad der sker med YouBio, når TDC lancerer Blockbuster.Flere nyheder

Test: LG C1 OLED

10 May 2021 |

Home entertainment-marked næsten fordoblet siden 2015

10 May 2021 |

Paramount+ streamer egne film i forkert format: "Vi undersøger det"

07 May 2021 |

Deloitte-rapport: Forbrugerne vandt streaming-krigen

07 May 2021 |

Sony 2021 OLED TV nu i handlen

06 May 2021 |

Infuse 7 frigivet til Apple TV, macOS & iOS med nyt design

06 May 2021 |