Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNy Apple TV boks vil også blive spilkonsol - FlatpanelsDK

Ny Apple TV boks vil også blive spilkonsol

24 Mar 2014 | Rasmus Larsen |

Apple arbejder angiveligt på højtryk for at bringe en ny Apple TV boks til markedet, som potentielt kan erstatte de nuværende bokse hos tv-udbyderne, ifølge rapporter hos Wall Street Journal og The Information. Med den nye boks har Apple også fokus på gaming.

Apple TV med vægt på gaming

Det lader til, at Apple har lagt planerne om at lancere en tv-skærm på hylden indtil videre for i stedet at fokusere på en ny tv-boks.

Ifølge Wall Street Journal, forhandler Apple netop nu med Comcast - USA’s største tv-udbyder - om at lancere en tv-boks på deres tv-net, som reelt vil erstatte Comcast’s nuværende tv-boks. Comcast vil samtidig sikre, at al internet-trafik vil flyde problemfrit igennem “den sidste mil” - meget lig den aftale Netflix og Comcast for nyligt indgik. En aftale mellem Apple og Comcast er dog endnu ikke underskrevet.

Apple TV


Den nye Apple TV boks får angiveligt et “dramatisk løft på brugerfladen” og vil have “stor vægt på gaming”. Ikke ulig iPhone og iPad, ønsker Apple at smelte mange elementer sammen i én enkel løsning; tv-kiggeri, streaming, gaming, fotovisning, apps og mere.

Den nuværende Apple TV boks understøtter allerede spil via Airplay-systemet, men det er endnu ikke en optimal løsning. Apple håber på at få overtalt udviklere til at skabe rigtige spil til tv-skærmen, hvor en iPhone eller iPad kan fungere som controller, ifølge The Information.

Rygterne kommer på et spøjst tidspunkt. Comcast er netop ved at købe Time Warner Cable - 2. største tv-udbyder i USA - hvilket vil betyde, at de fremover vil sidde tungt på tv-markedet i USA. Apple er angiveligt også ved at udbygge et stort tv-relateret CDN, hvilket kan indikere, at de lægger infrastrukturen til en større tv-satsning.

- Kilde: The Information & WSJFlere nyheder

PS5's første store opdatering åbner for USB-lagring mm.

13 Apr 2021 |

Allente går i luften i dag med tv- og streaming-pakker

13 Apr 2021 |

Google udfaser sin filmbutik på Smart TV

13 Apr 2021 |

Bloomberg: Apple arbejder på kombineret Apple TV-boks & HomePod-højttaler

12 Apr 2021 |

Opdateret: Danske priser på LG 2021 OLED TV - G1, C1, B1 og A1

12 Apr 2021 |

Paramount udskyder sine storfilm yderligere

12 Apr 2021 |