Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGoogle Play Film er netop lanceret i Danmark - FlatpanelsDK

Google Play Film er netop lanceret i Danmark

18 Mar 2014 | Rasmus Larsen |

Google Play Film er netop blevet lanceret i Danmark og over 40 andre lande. Med Google Play Film kan du købe og leje Hollywood-film. Det virker på tablet, smartphone og Android-stick til tv.

Opdatering: Google har nu officielt lanceret Chromecast i Danmark, som også giver adgang til Google Play Film.

Google Play Film i Danmark

Det har længe været muligt at leje og købe film gennem Apple iTunes i Danmark og nu kan Android-brugere også købe og leje film gennem Google’s store filmbutik.

Google Play FIlm


Nye film koster typisk mellem 39 til 139 kroner at købe, men det er også muligt at leje visse titler i en kortere periode. Google Play Film app’en virker til alle nyere Android-enheder, herunder tablets, smartphones og de såkaldte Android-sticks, som kan tilsluttes til tv-skærme via HDMI-indgangen.

Det er også muligt at se med fra en PC via play.google.com, hvor du også kan se udvalget og priser. Mange film leveres i HD-opløsning og det er også muligt at downloade film til f.eks. ferien uden internet.

Google Play Film app’en kan hentes til smartphones, tablets og Android-sticks her samt til Apple iOS-enheder her. Tjenesten findes nu 63 lande og Google er ved at have skabt fundamentet for en mere helhjertet tv-platform eller tv-boks.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |